Category: Indiene

Filme Online Indiene 2019 Subtitrate in Romana

Filme Online Indiene 2019 Subtitrate in Romana au farmecul lor original si exotic. Productiile pe care le vedem zilnic la televizor si in cinematografe ne-au obisnuit cu o altfel de imagine a iubirii.

Ca selectie in 2019 avem urmatoarele Filme Indiene Online Subtitrate: Kedarnath, Thugs of Hindostan, Vodka Diaries.

Insa Filme Online Indiene 2019 cu actori ca Salman Khan, Shah Rukh Khan, Emraan Hashmi, Saif Ali Khan, Raj Kapoor, Akshay Kumar, Ajay Devgn, Anil Kapoor, Amitabh Bachchan sunt cele in care putem sa vedem iubirea pasionala si aprinsa, emotionanta si timida in acelasi timp.

Un strop de cantec si dans, plus o multime de personaje frumoase fac din filmele indiene ceva ce nu ar trebui sa ratezi.

Epoca de aur a cinematografiei Filme Indiene Online a fost, însă, perioada 1950-1960; printre actorii cotaţi la vremea respectivă numărându-se Prithviraj Kapoor.

Si fiii săi, Raj, Shammi şi Shashi; Dev Anand, Dilip Kumar şi Raj Kapoor. Un regizor inspirat de Charlie Chaplin.

Eroinele lor, întruchipate de actriţele Nargis şi Waheeda Rehman, încălcau regulile societăţii nu doar pe marile ecrane. Unde jucau roluri de curtezane, ci şi dincolo de scenă, în viaţa reală.

Când se îmbrăcau provocator şi consumau alcool, cu toate că aceste comportamente erau condamnate în India anilor ’50. În 1957, „Mother India“ discuta despre iubirea maternă.