Category: Fantezie

Filme Online de Fantezie Subtitrate in Romana

Spre deosebire de filmele S.F., care pornesc intr-o mai mica sau mai mare masura de la un adevar stiintific; cele apartinand categoriei fantezie creeaza universuri paralele compensatorii. Ce transpun spectatorii intr-o lume imaginara a magiei, a mitului, a miracolului si a extraordinarului.

Versiuni elaborate de basme, aceste filme se supun unei cronologii mitologice sau legendare. Si transcend posibilitatile limitate ale fizicului si psihicului uman.

Astăzi, fantezia în arta modernă este cu mult diferită față de miturile arhaice. Însă rădăcinile ei se află în aceste prime creații cu caracter existențial ale minții omenești.

Fantezia înseamnă imaginație. Autorii de fantezie creează lumi noi, nemaivăzute, animate de magie și locuite de rase și creaturi fantastice.

About Endlessness (2019) Film Online Subtitrat in Romana

About Endlessness (2019)

About Endlessness, cel mai recent film semnat de multi-premiatul regizor Roy Andersson a deschis cea de-a 9-a ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF, printr-o proiecție de gală. O reflecție asupra vieții în toată frumusețea și cruzimea sub

PLAY VIDEO