Fiica dispărută – The Outsider (2014)


Fiica dispărută – The Outsider (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Craig Fairbrass , Brian A Mille
IMDB: 4.7
Regia: Brian A Miller
Actori: Craig Fairbrass, Shannon Elizabeth, Jason Patric


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fiica dispărută – The Outsider

Lex Walker, angajat cu contract în armata britanică, află că Samantha, tânăra lui fiică plecată de mai mult timp în America, a încetat din viață. Când ajunge la Los Angeles și constată că este vorba de o confuzie, pornește o anchetă pe cont propriu pentru a o găsi.

“The Outsider” (2014) este o acțiune-neo-noir. Craig Fairbrass face o impresie foarte buna ca un tata britanic si contractor militar care cauta fiica sa; Melissa Ordway; in Los Angeles. Fairbrass este greu și nu pătrunde în opoziție. Investigarea sa personală duce la angajatorul său; James Caan; care este destul de dur. Jason Patric este un polițist care nu se rade și care se îndoaie de reguli.

Prima jumătate a povestirii este destul de bună; deoarece Fairbrass se confruntă cu rezistență la întrebările sale și pentru bărbații lui Caan. Dar după ce își găsește fiica și hotărăște să expună fraudele lui Caan și; mai rău; povestea se împușcă și apoi devine o acțiune destul de standard. Această scădere a tensiunii și a impulsului începe atunci când Ordway intră într-o explicație lungă a activităților lui Caan și încercarea ei de ao rezolva; cea din urmă fiind imposibilă.