Fight to the Finish (2016)

Fight to the Finish (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Warren Sheppard
Actori: Jennifer Hale, Anna Ross, Caleb Smith
Anul: 2016
Gen: Actiune, Romantice, Sport
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6x4mLsEYlDU/Fight.to.the.Finish" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Fight to the Finish

Povestea nu a făcut într-adevăr un sens cu părinții, ei par să spună un singur lucru unul de altul, atunci du-te în jurul valorii de a spune contrariul fiului lor, teribil de confuz, cu toate acestea iubit văzând Chavo Jr. în ea, și bucuros l-au făcut un personaj negativ , alegere bună acolo, iubit Gage prea, ceilalți actori au făcut la fel de mari, au existat câteva excepții, dar ai putea vedea ei au lucrat acolo evalua off pentru a face cele mai bune dintr-un scenariu prost.

Mai ales tinerii baieti care au jucat Sean Billy, nu sunt sigur de ce ei sunt numele 12 și 13 în jos pe lista de distributie, dar presupun că alegerea nu avea nimic de-a face cu performanta, acestea sunt principalele motive nu dau această soluție 2, ambii au fost protagoniști foarte bune și a făcut filmul și riscul de a personajelor se simt mai real, în ciuda ritmul teribil al poveștii.

Au fost alegeri tehnice foarte proaste a făcut de asemenea, ca o chestiune de fapt. Acest lucru poate fi prima dată când cineva ar trebui să obțineți noroc 7 ani rău pentru că nu va sparge o oglindă, serios ceea ce-i cu efectul brânzos? Privit mai mult ca cineva a vărsat o sticlă de afară alb pe oglinda. Mai degrabă decât a rupt-o, sa uitat teribil. În ceea ce privește ultima scenă luptă alcătuiesc mințile voastre, este inelul bine luminat, sau este întuneric? Era ca și cum n-au putut hotărî așa că în loc doar pornit din nou și a patra între cele două pentru întreaga luptă, făcând ceea ce ar fi putut fi una dintre cele mai bune scene ale filmului într-una dintre cele mai grave.


Trailer Fight to the Finish