Field of Lost Shoes (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Field of Lost Shoes (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Razboi
Producator(i): Thomas Farrell
IMDB: 5.8
Regia: Sean McNamara
Actori: Lauren Holly, Jason Isaacs, Nolan Gould


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Field of Lost Shoes

Bazat pe o poveste adevărată a Războiului Civil American, culminând cu Bătălia de la New Market din mai 1864. Un grup de cadeți adolescenți, netrecuți prin sabia focului, de la Institutul Militar Virginia trebuie să se confrunte cu ororile unei lumi adulte atunci când sunt chemați să apere Valea Shenandoah. Lăsând în urmă tinerețea lor, acești cadeți trebuie să decidă pentru ce se luptă.

Field of Lost Shoes este departe de a fi perfect. La urma urmei, este evident că cei care au făcut filmul au avut un buget destul de limitat. În multe scene care ar fi trebuit să includă multe sute, sunt folosite doar câteva duzini.

Cu toate acestea, nu văd neapărat acest lucru ca un lucru îngrozitor. La urma urmei, bătălia de la New Market nu este un fel de lucru pe care Hollywoodul ar face vreodată un film, așa că, desigur, filmul nu este la fel de fantezie sau are aspectul unei producții mari. Pot să privesc treptat acest lucru într-o oarecare măsură și să gândim totul, filmul arată de fapt destul de bine.