Field of Dogs (2014)

Field of Dogs (2014) Film Online Subtitrat

Titlu original: Onirica
Regia: Lech Majewski
Actori: Szymon Budzyk, Dorota Lis, Karolina Korta
Anul: 2014
Gen: Drama, Istorice
Durata: 101 minute
IMDB: 5.9

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

poet și regizor polonez Lech Majewski, este greu de presat să urmeze Moara și Crucea, sa agitare 2011 recrearea Pieter Bruegel pictura Calea spre Golgota stabilit în Flandra ocupată a secolului al 16-lea, cu un subiect la fel de legare vraja. În domeniul de câini el schimburi largi panza istorice și teologice ale filmului Field of Dogs precedent pentru o poveste mai puțin convingătoare de suferință personală intimă, în urma unui accident de mașină. Dar, admiratorii filmelor erudite vor fi mângâiați pentru a descoperi că lui Dante Divina Comedie oferă firul de ghidare printr-o narațiune diafan, una care luptă o luptă dificilă abrupte pentru interesul spectatorului de durere și de răscumpărare protagonistului. Aceasta va face apel la o piață și mai rarefiat decât predecesorul său și pare programat să consume viața sa la festivaluri.

Care este notat, efectele vizuale sunt din nou izbitoare și tema morții profund examinată într-un mod original. Din nou, există un puternic sentiment că miza este mare – un dialog cu Dumnezeu, o luptă pentru suflet. O alta este că reportările Majewski este încă o dată preocupat în primul rând, cu imagini și numai cu complot și în al doilea rând de dialog. Dar, așa cum această poveste despre un tânăr poet indurerata (Michal Tatarek), care și-a pierdut iubita lui și cel mai bun prieten al lui într-o autostradă accident demonstrează in Field of Dogs, pictură și poezie nu sunt interschimbabile, și citirile de la Dante (oricât de bine realizată de Massimilino Cutrera) nu au același pumn ca un tablou care vine la viață. Aici imaginile memorabile sunt toate ireal, ca un om bătrân arat în sus podeaua unui culoar de supermarket cu doi boi.

Sporting o fata prost zguduit, dar sensibil, tanarul erou lucreaza in spatele contra-check-out un magazin en-gros fără suflet in filmul Field of Dogs. Cel mai adesea îl găsim dormind într-un coș de haine, în partea din spate, sau în strana unei catedrale confortabil. Acolo el vise picturale de o femeie dezbrăcată care alăptează un copil pe malul unui rau, sau de el însuși îmbrățișează o femeie moartă acoperit de sânge.