Fete rele 2 – Mean Girls 2 (2011)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Fete rele 2 – Mean Girls 2 (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Melanie Mayron
Actori: Meaghan Martin, Donn Lamkin, Linden Ashby, Nicole Gale Anderson
An: 2011
Gen: Comedie
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fete rele 2 – Mean Girls 2

Povestea se învârte în jurul unei noi eleve la liceul din oraș, Jo Mitchell (Meaghan Jette Martin). Ea este de acord să se împrietenească cu o fată nu prea populară, Abby (Jennifer Stone), la îndemnul mamei bogate a acesteia (Rhoda Griffis). Pentru a-i plăti taxele la colegiul unde visează să ajungă. Jo și Abby se răzvrătesc contra „fetelor rele” ale școlii. Mandi (Maiara Walsh), Hope (Nicole Anderson) și Chasity (Claire Holt). Între timp, fratele mai mare al lui Mandi, Tyler, se îndrăgostește de Jo.

În această mare bătălie, miza devine loialitatea, care se sfârșește când una dintre fete constată că prietenia ei a fost cumpărată și plătită.

Acesta se vrea a fi un film pentru adolescente, în special pentru fete, şi realizatorul lui a intenţionat să fie o comedie, cam aşa se lasă de înţeles din filmuleţul de lansare. Iar dacă este aşa, atunci pelicula are o problemă serioasă, pentru că umorul, din acest film, este de slabă calitate, fără substanţă. Cel mult având puterea de a smulge doar câteva zâmbete şi acestea mai mult din complezanţă.

Sunt foarte multe scene din film în care interpretarea actriţelor pare forţată şi asta posibil din cauza faptului că nu li se prea potrivesc rolurile în care au fost distribuite.

Intriga filmului este foarte slabă, dacă este să privim prin prisma realităţii şi din punctul de vedere al vârstei fetelor, scenariul destul de slab şi pe alocuri confuz. Identificându-se două scene care nu par să se integreze în ideea filmului. Astfel, una din scene este cea cu cafeaua şi zahărul în rezervor, care este de neânţeles. Si nu are nici o logică generatoare în mintea “plasticelor”.