Ferma lui Charlie – Charlie’s Farm (2014)


Ferma lui Charlie – Charlie’s Farm (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza
Scenariu: Chris Sun
IMDB Rating: 4,6
Regizor(i): Chris Sun
Actori: Tara Reid, Nathan Jones, Kane Hodder

Terenul, cum ar fi poartă repetarea (bine, acesta a fost repetat timp și, din nou, și din nou, și din nou), în centru pe patru bine-to-do folk tinerel (două fete și doi băieți, desigur), care, neavand responsabilități aparente, să decidă din senin de a lua o excursie de camping – și băieții să decidă, fără a spune fetele de la început, că vor urmări în jos Farm lui Charlie, site-ul a raportat de o serie de crime de regiune înapoiată deranjate agricultori aproximativ 30 de ani mai devreme. Reamintind sfaturi de legende urbane din jurul locul în care acestea își fac drum în jos, de folk oraș sunt avertizați de către localnici să-și abandoneze misiunea lor fără pricepere, și fetele – care sunt, cele sensibile sensibile, desigur – să îndemne băieți să-și reconsidere . Evident, ei nu fac. Evident, ei găsesc locul. Evident, se pare ca un set de la resturile orice număr de imitat Texas Chainsaw Massacre. Evident, Ferma lui Charlie se (muscleman Aussie Nathan Jones) în cele din urmă apare – după aproximativ o oră – și, evident, e măcar la o căcăstoare cărămidă falnic care le ucide cu brutalitate și cartoonishly toate, unul câte unul. sfarsitul. În mod evident in Ferma lui Charlie.

nu știu; Poate că e un lucru de generații. Poate scenaristul si regizorul Chris Sun este bancare pe filmul ajunge la un public tânăr care nu sunt versat la distanță în regiune înapoiată Lore slasher, cât Tech oferit o introducere slashers pentru adolescenti până acum clueless din anii 1990. Există un moment în care o glumă extrem de rahat se face despre Ferma lui Charlie (pentru a fi corect, cred că este destinat să fie rahat), și un caracter întreabă cine este; și la fel de greu ca și care ar putea fi pentru multi dintre noi să credem, ar putea fi foarte bine că o mulțime de tineri populare astăzi sincer, nu știu. Poate că pentru ei Ferma lui Charlie s-ar putea dovedi o revelație; Poate acesta este motivul pentru Sun ar părea să fi mers la dureri de a urma convențiile genului cât mai mult posibil, cu măsura în care pot spune nici un efort făcut un fel de a face ceva de la distanță originale, cu posibila excepție a una sau două dintre scenele de deces.

Ci mai degrabă mă îndoiesc că e cazul, deoarece nu s-ar fi dus la probleme de a obține camee de la Kane Hodder și Bill Moseley (suspin, aduc aminte de zilele când prezența sa făcut un film merită văzut?), În cazul în care nu ar fi intenționat să vinde Farm lui Charlie pentru fanii existente, groază în cunoștință. Acum, ambele acești oameni au jucat unele părți destul de care nu corespund în timpul lor, dar acestea de fapt ia doar biscuiți. În primul rând, există foarte puține explicație a motivului pentru oricare dintre ele este in Australia (nu că pot susțin că împotriva lor prea aspru, ca americanii să emigreze în jos sub, evident, nu este nemaiauzit), dar personajele ei înșiși – yeesh. Moseley într-adevăr poate face acest lucru schtick Hillbilly psihopat în somn, și sincer nu aș fi surprins dacă l-au trezit doar câteva secunde înainte de a avea pentru a trage scene sale ca este aceeași rutină ca întotdeauna, doar cu un exces de dialog subpar, și o legat victima semi-gol tipa la el din pat. Știm că a violat, pentru că ea strigă cu privire la aceasta, de mai multe ori in filmul Ferma lui Charlie.