Fender Bender (2016)

Fender Bender (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Pavia
Actori: Cassidy Freeman, Makenzie Vega, Lora Martinez-Cunningham
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fender Bender

Hilary, o adolescenta in varsta de 17 ani, are parte de o coliziune la scurt timp de la obtinerea permisului de conducere. Furnizeaza fara sa ezite toate informatiile personale cerute de celalalt sofer. Ajunsa acasa, este certata de parintii sai chiar daca soferul a decis sa rezolve problema pe cale amiabila. Drept rezultat, merg in vacanta fara ea, lasand-o acasa vulnerabila si singura. Hilary isi invita prietenii la ea sa mai uite putin de probleme.

La scurt timp, primeste un mesaj text de la un strain. A devenit urmatoarea victima a soferului caruia i-a furnizat toate datele sale fara sa clipeasca, un ucigas in serie periculos. Lucrurile se complica cand fostul sau iubit apare in pragul casei beat.

La enumerarea de pe așa-numitele masterat de groază, numele Mark Pavia nu vine de obicei în sus. Dar, Pavia a făcut un film de groază mare – “Noaptea zburator” – și în cele din urmă a revenit la scaunul de regizor pentru “Fender Bender”. Unde ai fost, Mark? Ti-am simtit lipsa! De data aceasta, în cooperare Scream! Fabrica și răcitor de lichid, Pavia preia filmul slasher. Acesta este copilul lui, prin intermediul și prin: a scris scenariul bazat pe ideea lui originală, el conduce și el a ajutat la producerea. Și ceea ce primim este un plus destul de decente genului.

Cu toate că acest lucru este mai mult de o groază PG-13 (fără nuditate sau înjurături), încă mai are partea sa de clin și într-adevăr excelează în modul în care mânerele de stimulare. Cinematografie Tyler Cushing permite Hover lui aparat de fotografiat pe diverse lucruri pur și simplu suficient de mult timp pentru a construi suspans și să păstreze ne pe margine.


Trailer Fender Bender