Femeia Fantastica – Wonder Woman (2017)

Noul film Femeia Fantastica – Wonder Woman online subtitrat este foarte bun, folosind ca referinta scara filmele cu supereroi, desigur. Mi-a placut de la cap la coada, fiind bine facut in aproape toate aspectele sale.

In primul rand, Gal Gadot, actrita principala, joaca foarte bine, reusind sa transmita imaginea de femeie puternica inclusiv in momentele cand rolul o face sa para vulnerabila. Ca atunci cand pleaca din insula ei misterioasa si descopera lumea reala din afara ei. Ma asteptam la momente comice pornite din descoperirea noutatilor, facand-o sa para neajutorata intr-o lume mare si moderna. Momentele comice exista, dar Femeia Fantastica – Wonder Woman nu pare deloc neajutorata in lumea primului razboi mondial.

Apoi, are o “chimie” foarte buna cu Chris Pine, vazut anterior drept capitanul Kirk din noile Star Trek. De fapt, as spune ca-l domina in majoritatea filmului, acesta avand un caracter ceva mai timid, nu de “James Bond”, desi joaca rolul unui spion britanic. Momentele cu cei doi mi se pare ca sunt foarte bune, iar dialogurile placute.


Regia: Patty Jenkins
Actori: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.5


Wonder Woman (2017) Online Subtitrat


Trailer