Feedback (2019)

O stea radio din filmul Feedback (2019) online subtitrat trăiește cea mai proastă noapte a vieții sale, când urmaritorii ei asaltează postul de radio unde lucrează.

Feedback (2019) Online


Regia: Pedro C. Alonso
Actori: Eddie Marsan, Paul Anderson, Ivana Baquero
An: 2019
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.4


Feedback (2019) Online


Trailer


Review

O oră și jumătate s-au strâns pe scaun și au nervi la suprafață. Acesta a fost scopul stabilit de debutantul Pedro C. Alonso în Feedback (2019) și, având în vedere rezultatele, producătorul de publicitate cu experiență poate fi considerat satisfăcut.

Acesta a produs în tandem (Jaume Collet-Serra), statutul de film de gen Feedback (2019), care funcționează ca un vehicul perfect pentru a juca cu mecanicii de suspans și de divertisment, se presupune, astfel încât mesajele să caute referințe și surse de inspirație pot identifica rapid ca o încrucișare între tensiune contra cronometru în spații necunoscute reduse, violența și stadializarea viscerală și răpite și critica socială a Monster bani.

La fel ca în filmul Jodie Foster, Jarvis Dolan (Eddie Marsan) este gazda si steaua carismatică a unui spectacol de succes în acest caz de radio, care trăiesc complet este surprins de apariția răpitorilor, care l-au forțat pentru a continua cu programul și a transmite mesajul dvs. publicului. End Există similitudini, ca filmul Alonso nu este doar mult mai directă și sadică, dar utilizează punctul de narare începând cu critica a Brexit pentru a da o întorsătură neașteptată la probleme mai bătăuși ca violență de gen sau abuzurile sexuale, care, într-un fel sau altul, afectează într-un fel sau altul protagonistul și Andrew (Paul Anderson), companionul său expresiv pe undele de radio.

Ambele sunt pilonii centrali ai istoriei, demonstrând încă o dată capacitatea scriitorului Alberto Marini pentru a construi personaje multidimensionale și complexe, care se mișcă continuu în ambiguitatea morală și suportă greutatea unui trecut dubios care le bantuie. Acesta a fost cazul protagonistele necunoscut și în timp ce dormi și, de data aceasta, realizează mai bine arăta această coborâre în iad, prin egoismul său, talentul său pentru minciună și, mai ales, cu detalii cum ar fi ciocanul și importanța sa în Rezoluția lui Andrew și la încheierea arcului evolutiv al lui Jarvis la punctul culminant.

Finala a fost una dintre tocuri lui Ahile de Marini, dar de data aceasta se rezolvă cu nota, cu o răcire finală plat, astfel încât să arate insinueaza, credincios fiind încă o dată offscreen, care este inteligent utilizate pe tot parcursul filmului pentru a face ca violența să fie mai digerabilă. Printre atât de mult adrenalină și bună de lucru o lipsă care ar fi evitat unele platitudini, că jefuitorii au avut mai mult farmec și personalitate și roluri feminine Ivana Baquero și Alana Boden nu naufragiat pe acest subiect.

Pedro C. Alonso din Feedback (2019) nu are abilitatea tehnică de Dani De La Torre și ingeniozitatea răsucite lui Michelangelo Vivas, dar este un debut promițător și o alegere perfecta pentru iubitorii de emoții puternice au un moment bun de greu.