February (2015)

February (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Osgood Perkins
Actori: Emma Roberts, Kiernan Shipka, Lauren Holly
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer February


Review February

Are loc în mijlocul unei ierni canadiene la rece, cu zăpadă la o școală internat de fete. Pauza de iarnă se apropie, iar toate fetele sunt culese de către părinții lor să-și petreacă o săptămână la domiciliu. Excepția este Kat (Kiernan Șipca), o fată foarte tânără ai cărei părinți nu apar și ea începe să se teamă de ei mort, și Rose (Lucy Boynton), o fată mai în vârstă, care și-a mințit părinții ei, deoarece ea a vrut să-și petreacă rupe singur la școală. Pe măsură ce timpul trece, Kat devine tot mai îngrijorat despre părinții ei și străin care acționează și străin.

Între timp, și câteva orașe de peste, o altă tânără, Joan (Emma Roberts), scapă dintr-o instituție psihiatrică. Pare a fi în mișcare spre școala internat în cazul în care celelalte două fete sunt. Aș sfătui împotriva a vedea remorcilor sau căutând ceva mai multe despre complot, acest film este cel mai bine cu experiență fără idei preconcepute ale sub-gen sau în cazul în care aceasta se întâmplă, pentru că te lasă cel mai deschis la ceea ce încearcă să facă.

Magia acestui film este cea mai mare parte în starea de spirit extrem de distincte, o aură aproape nedefinită sau calitatea acestuia. Toate aspectele de a face film oglinda rece, iarna cu zăpadă – muzica, ritmul, interacțiunile de caractere. Personajele vorbesc alene, maladiv unul de altul, totul are un indiciu de tensiune la rece sub ea. Nu am mai văzut un film de groază cu acest tip special de starea de spirit, și întotdeauna salut experiențe unice.