Febra măritișului – The Pleasure of Your Company (2006)

Febra măritișului – The Pleasure of Your Company (2006) Online Subtitrat


Regia: Michael Ian Black
Actori: Jason Biggs, Isla Fisher, Michael Weston
An: 2006
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Febra măritișului – The Pleasure of Your Company (2006)

După ce o pierde pe femeia visurilor lui, Anderson este convins că nu se va mai îndrăgosti vreodată. Prietenii îl presează să revină în jocul întâlnirilor, dar Anderson nici nu vrea să audă. Într-o zi cedează presiunilor și, dintr-un impuls, o cere în căsătorie pe Katie, o chelneriță nefericită. O provocare nevinovată se transformă curând într-o dragoste pe care atât Katie, cât și Anderson, au așteptat-o toată viața…

Nu stiu despre tine; dar cand am vazut acest film The Pleasure of Your Company online subtitrat stiam ce sa ma astept. Vreau să spun; ce mai pot aștepta de la un film care joacă rolul lui Jason Biggs și Isla Fisher și se numește “Daze de nuntă”; cu excepția unei alte filme de dragoste în care doi oameni se răzgândesc; dar în cele din urmă se îndreaptă totul? Și asta este ceea ce acest film are de oferit: o oră și aproape treizeci de minute de relaxare pură și unele râde. Spunând acest lucru; abordez tot ceea ce susțineți “criticii de film” care o iau prea mult în serios.

Plotul Febra măritișului online subtitrat nu este atât de original; actul este suportabil; situațiile amuzante care apar în timpul filmului sunt destul de decente; Isla Fisher este mare și se termină bine. Pentru a avea într-adevăr un tratament din ea; vezi-l cu cineva care îți pasă; crede-mă; îți va face treaba.