Febra iubirii – Jungle Fever (1991)

Febra iubirii – Jungle Fever (1991) Film Online Subtitrat


Regia: Spike Lee
Actori: Wesley Snipes, Annabella Sciorra, Spike Lee
An: 1991
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Febra iubirii – Jungle Fever

Un bărbat de culoare, Flipper Purify (Wesley Snipes), are o familie reușită, este arhitect renumit și are o aventură cu o tânără albă, colegă de birou. Când cele două familii află despre relația lui Flipper cu Angie (Annabella Sciorra) încep acuzațiile și se iscă o animozitate rasială. Vor putea ei oare să rămână împreună?

Filmele lui Spike Lee sunt consecvente într-un singur sens, chiar și pentru cele mai mici, adică apăsând mereu butoanele. În cazul febrei junglei, este o altă lucrare în care mesajele vin mai mult decât de la un tip pe un traseu poștal. Dar asta poate face parte din punctul în care astfel de puncte vin în multe forme și, uneori, ca un baraj. De data aceasta, nu gelul complet, precum Lee’s Do Thing Thing. Care a avut, de asemenea, furie, contemplație, umor și patos despre viața urbană. Dar de data aceasta este și o poveste de moraj sexual, în care atât părțile albe cât și cele negre au partea lor de rasism și prejudecăți. Iar la bază este o poveste a celor înșelăciți.

Lucrul interesant despre Febra Junglei este deci ce fel de decizii ale lui Lee în turnare. Si în mod unic îi împușcă subiecții și implementează o abordare subiectivă mai des. Decât atunci când nu trumpă ceea ce iese în scenariul lui. Apoi, din nou, poate că este aproape de a fi inevitabilă cu felul în care se amestecă elementele. Si la final există câteva părți din film care sunt cele mai bune pe care Lee le-a făcut până în prezent ca regizori.