Fear the Walking Dead (2015)

Fear the Walking Dead online subtitrat ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi – în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înțeleagă exact ce se întâmplă, când viața, așa cum toată lumea o cunoștea, se schimba complet și se altera în feluri în care nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai “Fear the Walking Dead” și David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios.


Regia: Dave Erickson, Robert Kirkman
Actori: Kim Dickens, Frank Dillane, Cliff Curtis
Gen: Seriale Online, Drama, Groaza, SF
IMDB: 7.0


Fear the Walking Dead (2019) SEZONUL 5 Online Subtitrat:


s05e01

s05e02

s05e03

s05e04

s05e04

s05e05

s05e06

s05e07

s05e08

s05e09

s05e10

s05e11

s05e12

s05e13

s05e14

s05e15

s05e16


Trailer


Sezonul 5 din Fear the Walking Dead

În sezonul 5 din Fear the Walking Dead, misiunea grupului este clară: să localizeze supraviețuitori și să încerce să facă, din lumea care a rămas, un loc un pic mai bun. Cu multă determinare, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul cu filozofie înrădăcinată în bunăvoință, speranță și comunitate. Fiecare personaj consideră că ajutându-i pe alții, se va echilibra răul făcut în trecut. Însă încrederea nu va fi câștigată cu ușurință. Misiunea lor de a-I ajuta pe alții va fi pusă la încercarea supremă atunci când grupul nostru se va afla pe un teritoriu neexplorat, unul care îi va forța nu doar să-și înfrunte trecuturile, dar și temerile. Numai prin înfruntarea acestor temeri va reuși grupul să descopere un mod cu totul nou de a trăi, care îi va schimba pentru totdeauna.

Produs de AMC Studios, Fear the Walking Dead este situate pe locul 4 în topul dramelor de la televiziunea prin cablu în SUA, printer adulții cu vârste între 18-49 ani și adulții de 25-54 ani în ratingurile Nielson live +3. Serialul îi are în distribuție pe Lennie James, Rubén Blades, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson și Austin Amelio. Scott M. Gimple este producătorul executiv al Fear the Walking Dead , showrunneri Andrew Chambliss și Ian Goldberg, precum și Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd și Greg Nicotero.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu „Mad Men” în 2008, apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de „Breaking Bad” în 2013 și 2014. Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt „The Night Manager”, nominalizat la Golden Globe și „Better call Saul”, alături de „Fear the Walking Deda”, „HUMANS”, „Into the Badlands”, „Preacher”, „The Terror” și viitorul serial „NOS4A2”.