Fear the Walking Dead (2015)

Fear the Walking Dead online subtitrat ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi – în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înțeleagă exact ce se întâmplă, când viața, așa cum toată lumea o cunoștea, se schimba complet și se altera în feluri în care nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai “Fear the Walking Dead” și David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios.


Regia: Dave Erickson, Robert Kirkman
Actori: Kim Dickens, Frank Dillane, Cliff Curtis
Gen: Seriale Online, Drama, Groaza, SF
IMDB: 6.9


Fear the Walking Dead SEZONUL 6 Online Subtitrat:

S06E01

S06E02

S06E03

S06E04

S06E05

S06E06

S06E07


Trailer


Sezonul 6 din serialul Fear the Walking Dead

Sezonul 6 al serialului “Fear the Walking Dead” va avea premiera pe 12 octombrie 2020.

Acesta a fost moderat de Chris Hardwick (Talking Dead) și i-a avut ca invitați pe: Scott M. Gimple, Director de Content pentru universul TWD, showrunerii și directorii executivi Andrew Chambliss și Ian Goldberg și actorii: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman și Rubén Blades.

Sezonul 6 din Fear the Walking Dead va avea premiera luni, 12 octombrie, de la ora 4:00. AMC în România va relua primul episod, în aceeași zi, de la ora 22:00. Fear the Walking Dead este din nou o premieră mondială la AMC.

Actorul Lennie James își va face debutul regizoral în cel de-al șaselea sezon, alăturându-se colegului său de distribuție Colman Domingo, care ajunge la al treilea episod regizat, în acest nou sezon.