Faults (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Faults (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Crima, Drama
Producator(i): Riley Stearns
IMDB: 6.7
Regia: Riley Stearns
Actori: Mary Elizabeth Winstead, Lance Reddick, Jon Gries


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Faults

Claire este sub strânsoarea unui nou cult misterios numit Faults. Disperați să o regăsească pe fiica lor de-odinioară, părinții lui Claire apelează la unul dintre cei mai experți din lume cu privire la controlul minții, Ansel Roth.

Cheia pentru a se bucură de “Defecte” este să se uite la ea ca o bucată starea de spirit. “Defecte” nu este doar un studiu de personaj despre Ansel (personaj actor Leland Orser), un disperat de auto-ajutor guru. Și nu este vorba doar un negru-comedie / thriller despre ceea ce sa întâmplat cu Claire (Mary Elizabeth Winstead, care a produs, de asemenea, film). Un tânăr victimă cult, după ce sa alăturat Defecte, o organizație religioasă secretă.

“Defecte” este un film bogat cu textură, care se referă la spațiul ciudat dintre gândire stii ce faci, și de fapt, știind ceea ce faci. Tu ma uit la ea, și Marvel că un film care pare să fie despre încercările perseverent lui Ansel la re-integrarea Claire înapoi în societate este mai puțin despre povestea, si mai multe despre ton. “Defecte” este un mister care nu se oprește fie misterios după ce se angajează să final de schematice. Chiar și atunci, vraja pe care scriitorul / regizorul Riley Stearns aruncă nu complet risipi. Filmul Stearns funcționează la fel de bine cum o face pentru că te pune în pantofii personajelor sale, și te face să descoperă în dezorientare lor.