Fate (2017)

Fate (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Sheldon
Actori: Daniel Bonjour, Anne Clare Lush, Marshal Hilton
An: 2017
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 4.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Fate

Cel mai recent film al lui Dan Sheldon, “Fate”, dovedește câteva lucruri diferite. În primul rând, dovedește că Hollywood A-listers nu sunt obligați să facă un film plăcut. Teoretic, ar trebui să știm cu toții acest lucru până acum. Și în al doilea rând, dovedește că uneori ideile sunt atât de mari și ambițioase încât singura modalitate de a le face justiția. Pe care o merită cu adevărat este de a avea câțiva dolari în cache. Cu alte cuvinte, da, soarta este un film minunat, dar de Dumnezeu ar fi putut fi un film cu adevărat minunat. Cu câteva ajustări și un alt milion de dolari pentru jucărie.

În ceea ce privește povestea, este o piesă care călătoreste în timp ce vede un profesor tânăr, condus de Hughes. Care face pași pe dezvoltarea unei mașini de timp. Un simplu sughiț – un sărut de la asistentul său – își schimbă viața într-un mod dramatic. Așa cum o mărturisește logodnicul său. Care se arată la locul lui de muncă ca să-l surprindă și care aprinde un baston de dinamită care tot timpul călătorește lumea nu pare să repare.

Ce face profesorul? El incearca sa faca lucrurile bine (nu era in acel sarut de la asistentul sau, apropo – este mai mult un soc pentru el in timp ce se angajeaza). Deoarece risca viata si membrele sa calatoreasca inapoi in timp si sa schimbe istoria, nu contează costul.

Există câteva detalii despre complot pe care nu am fost nebun. Nu sunt ghinioane uriașe astronomice, dar ele sunt remarcabile (nu le voi arăta în șansa de a fi destul de norocos să le lipsești). Si lăsa privitorul cu impresia că scenariul ar putea ” ați fost înăbușite doar un tad.