Fatal Defense (2017)

Fatal Defense (2017) Film Online Subtitrat


Regia: John Murlowski
Actori: Ashley Scott, David Cade, Sherilyn Fenn
2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.9


Se lucreaza la subtitrare!

<9ymFZ6XAaCY/Fatal.De" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Fatal Defense

După o invazie la domiciliu, în care era legată și terorizată, Arden (Ashley Scott) știe că are nevoie de o acțiune, deoarece este bântuită de eveniment și se simte neajutorată.

Deoarece nu dorește să aibă o armă în casa ei, ea alege să ia un curs de autoapărare; dar nu o clasă de arte marțiale pentru a învăța disciplina și onoarea, ci o clasă de apărare în jos și murdară.

Instructorul Logan (David Cade) este intens și utilizează unele în metodele dvs. de față, dar rezultatele sale sunt inconștiente. Chiar și după o scurtă vizită la clasă, a învățat o modalitate de a scăpa de un atacant mult mai puternic; așa că face clasa o parte obișnuită din rutina ei.

Odata cu trecerea timpului, ea continua sa-si imbunatateasca abilitatile si chiar sa faca o prietenie cu Logan; ceea ce in curand duce la potentialul romantism. El împărtășește o poveste oribilă despre modul în care soția lui a fost ucisă și care la determinat să-și învețe autoapărarea; dar în curând acțiunile sale iau o întorsătură mai întunecată.

El trage o răpire falsă și îl înspăimântă pe Arden, care se distanțează imediat după aceea. Dar o va lăsa Logan singură sau este hotărât să-și testeze aptitudinile de supraviețuire; indiferent de consecințe?

Durata vieții ne-a dat stalkeri de tot felul, de la profesori la șefi la exe, deci este logic să ai un instructor de apărare înfiorător de apărare. David Cade joacă rolul nostru de stalker și, în timp ce el este în mod clar instabil; pare să aibă cel puțin un plan de lecție în minte, spre deosebire de majoritatea vulturilor care doar caută sex sau atenție.