Fatal Affair (2020)

O avocată din filmul Fatal Affair (2020) online subtitrat este prinsă într-un terifiant joc de-a șoarecele și pisica după ce un pahar cu un vechi prieten duce la o obsesie care îi pune în pericol pe toți cei dragi ei. Viața lui Ellie face o întorsătură în bine. După ce a lucrat la o firmă pentru o perioadă foarte lungă de timp, a decis să renunțe la ea și să isi înceapă propria firmă.

Această decizie din filmul Fatal Affair (2020) este motivată și de mutarea din oraș și într-o suburbie liniștită, unde ea și soțul ei, Marcus, și-au găsit o nouă locuință. Singurul lucru care o tulbură pe Ellie este răceala din căsătoria ei. Pasiunea și emoția cu care era obișnuită a dispărut și la douăzeci de ani în relația lor, ea și Marcus au dezvoltat o distanță între ei.

În timp ce se învârte în mijlocul acestor emoții, căile ei se încrucișează cu cele ale lui David. Erau prieteni la facultate și nu s-au mai vazut de mai bine de douăzeci de ani. Întâlnirea cu o veche cunoștință vine ca un suflu de aer curat în viața lui Ellie și destul de curând, după câteva băuturi, ea vărsă eșecul aparent al căsătoriei sale cu David, care dezvăluie că și el a trecut printr-un divorț destul de recent.


Titlu Romania: Escapadă fatală
Regia: Peter Sullivan
Actori: Nia Long, Omar Epps, Stephen Bishop
An: 2020
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.6


Fatal Affair (2020) Online Subtitrat


Trailer