Fat Camp (2017)

Scris de Chuck Hayward și regizat de Jennifer Arnold, FAT CAMP este o privire ireverentă asupra îmbrățișării de sine în interior și ignorării celor din afara (chiar dacă acel naysayer ești tu). Câștigând pe Hutch, o persoană de 20 de ani care trăiește acasă cu mama sa, acum patru ani de post-colegiu absolvire, el nu poate deține un loc de muncă, nu vrea să dețină un loc de muncă, și mama decide că este timpul pentru o dragoste dură și să-i lăsați păsările să iasă din cuib.

Așa că îl lovește în cuibul unchiului Mike, care se întâmplă să conducă un “Fat Camp” de vară pentru copiii care doresc să devină slabi și limbi. Cu o atitudine proastă care tinde să-și înstrăineze inițial torturile și pe ceilalți pe care Hutch le întâlnește, în cele din urmă învățăm ce se află în spatele bravului și fricii, adăugând dimensiune și profunzime personajului.

Asteptati-va la obisnuitele campuri (doar zece ori), dar mai important, prieteniile care se dezvolta intre Hutch si colegii C.I.T. Charlie, toate camperile și, desigur, ochiul afecțiunii lui Hutch, Abby.


Regia: Jennifer Arnold
Actori: Chris Redd, Anabelle Acosta, Michael Cienfuegos
2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.3


Fat Camp (2017) Online Subtitrat