Fast & Furious FemDoms (2017)

Fast & Furious FemDoms (2017) Film Erotic Online


Length: 1 hrs. 53 mins.
Rating: XXX
Released: Dec 04 2017
Production Year: 2017
Studio: Severe Sex presents Wasteland
Cast: Trisha Uptown, Delirious Hunter


Fast & Furious FemDoms (2017) Online


Patru dintre cele mai supărătoare și greu de lovit FemDoms a lui Wasteland fac șapte supersițe feminine frumoase la gama completă de antrenament BDSM lesbiene, pedeapsă, sex fierbinte și zeci de orgasme țipând.

După ce a părăsit liceul, a devenit stripteuză într-un club din Ohio. După progresul ei, a început să se prezinte pentru diverse companii de internet și a format site-ul ei, TrishaUptown.com, în care ea continuă, ceea ce ia determinat să se mute mai târziu la filme. În 2002 a avut ocazia să se afle în filmul Regulile de atracție. Vocea lui a fost folosită și în filmele anime adulte Karakuri Ninja Girl. În iunie 2004, ea a semnat un contract de un an cu compania de film Don Goo, care a lansat primul ei film de fată pe fată, “Studiul maxim de încurajare: furia lui Trisha în noiembrie 2004.

Pe lângă orașul a câștigat Premiul XBIZ pentru Babe web a Anului în 2009. în partea superioară a orașului a avut, de asemenea, rolul principal în unele clipuri video fetiș, o anumită cantitate de cele mai populare, care sunt cele în care ea a fost acostată și torturați în furnicături (cele mai puternice strigăte de râs și rugăciuni pentru mila au fost produse ca răspuns la axile ei). El a apărut, de asemenea, în reviste pentru adulți, cum ar fi, Taboo Club International, Las bataclanas Barely Legal și Galería.Ella face o linie exclusivă jucărie sexuală și titan Linia Trisha a fost numit Pleasures distribuite de Rachel, iar în martie 2008 a devenit purtătoarea de cuvânt a Industrias de Aventura, distribuitor de produse de realitate sexuală.