Farmer/Veteran (2016)


Farmer/Veteran (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Alix Blair, Jeremy Lange
An: 2016
Gen: Documentare, Razboi
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Farmer/Veteran

Alex Sutton a efectuat 3 turnee ale Irakului și este acum considerat complet dezactivat din cauza PTSD. El este subiectul acestui film de la co-regizorii Alix Blair și Jeremy Lange și suntem priviți să vedem din viața sa o perioadă de câțiva ani. Alex încearcă să se vindece, lucrând într-o fermă unde locuiește cu logodnicul său de protecție. Nu este nici o viață strălucitoare, nici productivă, dar prezintă provocările cu care se confruntă atât de mulți veterani.

De-a lungul filmului, avem o simțire destul de bună pentru a trăi cu Alex, care se datorează, în parte, unui număr uluitor de medicamente prescrise pe care le consumă zilnic. Îmbinând această dietă cu medici cu fascinația. Si confortul său cu arsenalul de arme de foc pe care îl susține, oferă scene ca cea în care compară expansiunea unei pui de copil. Cu uciderea pe care a făcut-o în timpul războiului – ambele oferind puteri asemănătoare lui Dumnezeu.

Filmul ne duce prin viața de zi cu zi în fermă (pui, capră, măgar, cal și păun) și apoi la ziua nunții și la nașterea copiilor. Alex este un tip plăcut, dar unul care nu se poate concentra într-adevăr pentru perioade lungi de timp. Sau nu pune un plan împreună pentru a organiza activitățile agricole. De fapt, el pare cel mai apropiat de fericit atunci când arde focuri de arme din una dintre armele sale. Chiar dacă nu există nici un motiv aparent.

Opiniile noastre se schimbă repede în timpul citirii înregistrărilor medicale ale lui Alex. În cazul în care am acceptat anterior contul său de med-evac după leziuni care “l-au rupt în afară”, vom constata curând că PTSD are un impact mai profund decât luptele zilnice din fermă. Creditele de închidere detaliază cele 400.000 de cazuri de PTSD provenite din războaiele din Irak.