Fargo (2014)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

În centrul atenției din serialul Fargo (2014) online subtitrat este agentul de asigurări Lester Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață în orășelul Bemidji ar putea fi mult îmbunătățită. O slujbă plictisitoare la care nu e prea bun, o soție cicălitoare, un frate mai mic care de-abia așteaptă să se laude cu noua sa promovare și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, fac ca Lester să aibă o zi înfiorător de proastă.

Lucrurile nu se îmbunătățesc nici când după întâlnirea cu Hess trebuie să meargă la spital, unde îl întâlnește pe misteriosul Lorne Malvo (Billy Bob Thornton), un asasin plătit ajuns în micul Bemidji în urma unei misiuni sfârșite prost. Efectele unei conversații cu Malvo se vor dovedi cu bătaie lungă pentru sărmanul Lester, care își va vedea viața complet dată peste cap.


Regia: Michael Uppendahl, Keith Gordon, Randall Einhorn
Actori: Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Allison Tolman
Anul: 2014
Gen: Drama, Crima, Thriller, Seriale Online
IMDB: 9.0


Fargo SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

Fargo SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10

Fargo SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10


Trailer


Review Fargo (2014)

În centrul atenţiei este agentul de asigurări Lester Nygaard (Martin Freeman) a cărui viaţă în orăşelul Bemidji ar putea fi mult îmbunătăţită. O slujbă plictisitoare la care nu e prea bun, o soţie cicălitoare, un frate mai mic care de-abia aşteaptă să se laude cu noua sa promovare şi o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, fac ca Lester să aibă o zi înfiorător de proastă. Lucrurile nu se îmbunătăţesc nici când după întâlnirea cu Hess trebuie să meargă la spital, unde îl întâlneşte pe misteriosul Lorne Malvo (Billy Bob Thornton), un asasin plătit ajuns în micul Bemidji în urma unei misiuni sfârşite prost. Efectele unei conversaţii cu Malvo se vor dovedi cu bătaie lungă pentru sărmanul Lester, care îşi va vedea viaţa complet dată peste cap.

Ca şi filmul din 1996, serialul debutează pe micul ecran cu informarea (uşor adaptată a) spectatorului că “Aceasta este o poveste adevărată. Evenimentele prezentate în film au avut loc în Minnesota în 2006. La cerea supravieţuitorilor numele au fost schimbate. Din respect pentru cei care au murit, restul a fost spus exact aşa cum s-a întâmplat.” Un cârlig foarte eficient, refolosit la începutul fiecărui episod şi cu o greutate tot mai mare, având în vedere evenimentele sângeroase de pe ecran. Ca fapt divers, ca şi în filmul Fargo, care doar se inspira din crime petrecute în realitate, dar fără legătură una cu celelalte, serialul este mai degrabă o compilaţie de evenimente violente reale, perfect amestecate într-un melanj sumbru, sângeros şi plin de umor foarte, foarte negru.

Alături de Freeman şi Thornton, în film apare Allison Tolman, o debutantă în roluri principale de televiziune, dar căreia îi prevestim o lungă carieră pe micul ecran. Ea este Molly Solverson, o poliţistă molcomă şi aparent neatentă din Bemidji, dar în acelaşi timp complet imună la prejudecăţile din micul orăşel unde toţi locuitorii se cunosc între ei, iar poliţiştii ignoră suspecţi pe motiv că “X nu ar fi în stare de aşa ceva”. Deşi nu pare să se chinuie prea mult să găsească dovezi iar uneori nu observă indicii evidente, Molly are o intuiţie nemaipomenită şi ar putea oferi surprize interesante pe parcursul următoarelor episoade.

Colin Hanks apare în rolul lui Gus Grimly, un poliţist din Duluth, implicat în caz după o intensă interacţiune cu Malvo, iar Oliver Platt în cel al unui bogat antreprenor care apelează la asasin pentru a rezolva, pe tăcute, un caz de şantaj. Prin cadru trece şi Kate Walsh, în rolul unei foste stripteuse din Las Vegas căsătorită în Minnesota, personaj ce ar putea fi dezvoltat în viitor.