Fără scăpare – Nowhere to Run (1993)

Fără scăpare – Nowhere to Run (1993) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Harmon
Actori: Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Kieran Culkin
Anul: 1993
Gen: Actiune, Drama, Crima
Durata: 94 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fără scăpare – Nowhere to Run

Jean Claude Van Damme isi croieste drum cu pumnii si picioarele catre inima unei vaduve, interpretata de frumoasa Rossanna Arquette, aflata in primejdie in acest film plin de actiune. El interpreteaza rolul unui detinut evadat care renunta la planurile proprii de a-si continua fuga cu avionul pentru a impiedica un latifundiar avar sa-i fure ferma tinerei femei.

Sam Gillen (Jean-Claude Van Damme) este un condamnat Quebecois în Statele Unite, care scapă din arest federal cu ajutorul partenerului său jefuit banca. În ultimul lor jaf din Nowhere to Run, partenerul lui Sam a ucis un paznic bancă. O crimă pentru care Sam a fost în cele din urmă condamnat. Partenerul lui Sam este ucis în pauză, forțând Sam să continue singur. El pune tabăra pe o bucată de teren agricol deținut de Clydie Anderson (Rosanna Arquette). Mama a doi copii văduvită, Mike (poreclit “Mookie”) (Kieran Culkin) si Bree (Tiffany Taubman).

În timp ce ascuns în casa Clyde pentru a “împrumuta” niște sare de la Nowhere to Run, Sam prinde din vedere Clydie un duș. A doua zi dimineața, Sam este reperat scăldat în aer liber de Mookie. După salvarea Clydie, Mookie, și Bree dintr-un trio de penetrant asasini. Sam află că Clydie deține afară din vânzarea terenurilor ei de la dezvoltator imobiliar Franklin Hale (Joss Ackland). Care vor fi scoase din afaceri dacă nu obține terenul Clydie lui astfel încât el poate pune o dezvoltare casa de tract pe ea.