Fara protocol – Protocol (1984)

Fara protocol – Protocol (1984) Film Online Subtitrat


Regia: Herbert Ross
Actori: Goldie Hawn, Chris Sarandon, Richard Romanus
An: 1984
Gen: Comedie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fara protocol – Protocol

O inedita comedie cu traznita Goldie Hawn in rolul unei chelnerite nurlii, ajunsa peste noapte eroina nationala a Americii.

Hazardul hotaraste ca tocmai Sunny(Goldie Hawn) sa fie cea care salveaza viata unui rege al petrolului. Victima unui atentat intr-un club de noapte deocheat. Aratosul print se indragosteste de ea si Goldie ajunge o adevarata personalitate.

Când se încearcă asasinarea emirului Ohtar, un potent arab care vizitează Washington, D.C., viața lui este salvată de o chelneriță numită Sunny Davis. Sunny devine o eroină națională și o celebritate media. Iar ca recompensă i se oferă un loc de muncă care lucrează pentru secțiunea Protocol a Departamentului de Stat al Statelor Unite. Cunoscută totuși, oficialii Departamentului de Stat care îi oferă slujba au o agendă ascunsă.

O hartă pe care o vedem arată Ohtar situată la granițele Arabiei Saudite și Yemenului de Sud, într-o zonă de deșert stearpă cunoscută sub numele de Rub al-Khali sau Golful Quarter. În viața reală, o țară în această locație ar avea o populație de aproape zero și o valoare strategică practic zero, dar pentru scopul filmului trebuie să acceptăm faptul că Ohtar are o importanță strategică imensă în Războiul Rece și că guvernul american, care sunt dornici să construiască o bază militară acolo, trebuie să facă tot ce pot pentru a păstra partea bună a conducătorului său. Se pare că Emir a luat o fantezie tânărului atrăgător care la salvat și a ajuns la o înțelegere cu Departamentul de Stat.