Fantoma lui Bruce Lee – No Retreat No Surrender (1986)

Fantoma lui Bruce Lee – No Retreat No Surrender (1986) Film Online Subtitrat


Regia: Corey Yuen
Actori: Kurt McKinney, Jean-Claude Van Damme, J.W. Fails
Anul: 1986
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 85 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fantoma lui Bruce Lee – No Retreat No Surrender

Jason Stillwell, un fan Bruce Lee, a fost bătut de multe ori, iar acum se antrenează în stilul lui Lee. În scurt timp va veni momentul ca Jason să-și folosească noile deprinderi pentru a salva orașul Seattle de o organizație criminală al cărei cel mai bun luptător de arte marțiale este temutul Ivan.

Unii ar spune lipsa bugetului, cu acțiune, poveste, echipamente si capacitatea ar strica un film. Ar putea spune chiar că, folosind o formulă foarte obosit despre Războiul Rece (și, oh atât de flagrantă) ar fi gunoi. Unii ar spune că o poveste care nu are sens este bun. Ar spune chiar că liniile de “Hei Jayson, arăți de parcă ai fi văzut o fantomă” “Cred că am” este o prostie pentru că persoana în cauză nu a murit niciodată sau care părea să moară sau chiar s-au rănit în orice moment. S-ar putea crede că e doar o scuză ieftină de a utiliza o linie suprasolicitate să sune bine.

Acelor oameni spun eu: Cum îndrăznești

Cariera lui Jean Claude Van Damme nu a mers niciodată la fel de mare ca acest lucru după aceea, a fost tot la vale (deși unii ar argumenta că Streetfighter a fost aproape). Jason Stillwell a fost atât de bun încât a trebuit să refuze ofertele mai târziu de la factorii de decizie Blade, Matrix, diverse filme Star Wars. Cu toate acestea, atunci când ai fost într-un film de mare, în cazul în care se poate merge de acolo.