Fantastic 4 – Fantastic Four (2015)

Cei Fantastic 4 – Fantastic Four, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel. Are în centru patru renegați care se teleportează într-un univers alternativ. Si plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice. Viețile lor se schimbă ireversibil, iar echipa trebuie să învețe să-și stăpânească noile. Si uimitoarele abilități și să colaboreze pentru a salva Terra de o teribilă amenințare.

Prieteni Reed Richards (Miles Teller) și Ben Grimm (Jamie Bell) din Fantastic 4 online subtitrat, au lucrat împreună la un teleporter prototip din copilărie lor. In cele din urmă atrage atenția profesorul Franklin Storm (Reg E. Cathey). Director al Fundației Baxter; un sponsorizate de guvern Institutul de Cercetare pentru tinerii supradotați.

Reed este recrutat pentru a li se alăture și ajutor copiilor Storm lui din Fantastic Four online subtitrat; om de știință Sue Storm (Kate Mara) și tehnician Johnny Storm (Michael B. Jordan); in Cei patru fantastici; în completarea unui “Poarta Quantum” proiectat de protejatul aflata in deriva Storm; Victor von Doom (Toby Kebbell); care este de acord să ajute begrudgingly cauza sentimentelor sale fără contrapartidă pentru Sue.


Regia: Josh Trank
Scenariu: Simon Kinberg, Jeremy Slater
Actori: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 4.3


Fantastic Four (2015) Online Subtitrat