Familia Monstrulescu – Happy Family (2017)


Ajută cu o donație! Help us with a Donation!

Familia Monstrulescu – Happy Family online subtitrat sunt o familie fericita, dar numai la prima vedere. De fapt, mama se lupta cu libraria pe care o detine, si care e in faliment, tatal, cu seful tiranic, fiica, o adolescenta aflata la prima iubire, nu e nici ea scutita de neplaceri, iar fiul are de indurat zile grele la scoala din cauza colegilor care il agreseaza.

Ca si cum nu le era de ajuns, cei patru merg la un bal mascat unde Baba Yaga ii blestema, asa ca familia “fericita” se transforma in Familia Monstrulescu – Happy Family. Urmeaza o cursa de-a latul si de-a lungul lumii, intalniri cu monstri adevarati, si aventuri monstruos de amuzante; la finalul careia cei patru vor vedea daca decid sa se intoarca la viata dinainte, sau au curajul sa o ia de la inceput.

Filmul Familia Monstrulescu – Happy Family se deschide cu personajul Dracula, un print in decor high tech. Care dispune de gadgeturi ce l-ar face gelos pe Batman. Dracula este creionat initial ca avand o urma de umanitate – e bolnav de „melancolie”; tanjeste dupa un companion, pe care nu vrea sa il transforme in vampir muscandu-l; ci prin vrajile Babei Iaga, ca sa nu-i rapeasca sufletul. Ulterior, insa, se dovedeste ca Dracula nu e antieroul pe care il speram, ci eroul negativ rau pana in maduva oaselor si atat. Ar fi fost o placere sa se dovedeasca un personaj cu lumini si umbre.


Regia: Holger Tappe
Actori: Emily Watson, Nick Frost, Jessica Brown Findlay, Catherine Tate, Jason Isaacs
An: Filme Online 2017
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 4.7


Happy Family (2017) Online Subtitrat


Familia Monstrulescu - Happy Family (2017)
Familia Monstrulescu - Happy Family (2017) Online Subtitrat in Romana

Familia Monstrulescu - Happy Family online subtitrat sunt o familie fericita, dar numai la prima vedere. De fapt, mama se lupta cu libraria pe care o detin

Notă film - PortalulTauTV.net:
4