Familia Crood – The Croods (2013)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Familia Crood – The Croods (2013) Online Subtitrat


Familia Crood – The Croods este comedie animata in 3D care urmareste prima familie moderna a lumii pe parcursul calatoriei lor de-a lungul vietii. Atunci cand pestera care le fusese casa este distrusa – impreuna cu restul lumii lor – familia Crood este obligata sa porneasca in prima calatorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiti de conflicte generationale si intorsaturi seismice, Familia Croods descopera o lume noua incredibila, plina de creaturi fantastice si un viitor cum nici nu-si imaginasera vreodata.

Dinamica familiei Croods, desi se desfasoara cu cateva milioane de ani in urma, lasa impresia ca ar putea veni din caminul nostru. Ca majoritatea tatilor, tatal de familie Grug (Nicolas Cage) este extrem de protector cu sotia si cei trei copii ai sai. Vigilenta sa excesiva a facut ca familia sa legata de caverna sa fie in siguranta, protejata si… foarte plictisita.


Regia: Kirk De Micco, Chris Sanders
Actori: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone
An: 2013
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Familia Crood - The Croods (2013)
Familia Crood - The Croods (2013) Online Subtitrat in Romana

Familia Crood - The Croods (2013) Online Subtitrat Familia Crood - The Croods este comedie animata in 3D care urmareste prima familie moderna a lumii pe pa

Editor's Rating:
5