Falstaff (1965)

Falstaff (1965) Film Online Subtitrat


Regia: Orson Welles
Actori: Orson Welles, Jeanne Moreau, Margaret Rutherford
An: 1965
Gen: Comedie, Drama, Istorice
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Falstaff

„Falstaff este personajul cel mai dificil pe care l-am interpretat si nu sunt convins ca l-am redat la nivelul cel mai bun. Filmul a cerut o munca enorma. Personajul pe care l-am jucat de trei ori pe scena, si totdeauna mi s-a parut un erou mai degraba dramatic decat buf. De aceea nu sunt multumit de secventele din film unde sunt doar amuzant. Cred ca Falstaff este un om de spirit, nu un clovn.”

Acest film este mai mult un film fascinant și convingător din cauza naturii greu de găsit și a sentimentului de a fi neglijat, în ciuda multor laude din partea filmului și a savanilor Welles. Aceasta face parte din secvența convingătoare a filmelor Welles, care a început cu “Touch of Evil” din 1958, și a trecut până la filmul său final din 1973 “F For Fake”, un film pe care chiar vreau să îl văd.

Versiunea pe care am reușit să o găsesc în “Chimes …” a dezvăluit un film cu. Da, unele probleme tehnice (sunetul este puțin sărac, dar aproape că mă așteptam mai rău). Si sentimentul de a fi făcut on- copită.

Dar ce este un film! Desigur, până acum cea mai bună și mai bună adaptare a filmului Shakespeare pe care am văzut-o. Am fost fericit să fiu capabil să scriu despre el pentru examenul meu recent de la Universitatea Tripos.

Welles nu este probabil un Falstaff perfect – nu reușește într-o oarecare măsură să surprindă umorul jovial al personajului. Dar el oferă o performanță bună într-o vagă limitată, dar puternic melancolică. Keith Baxter îi face lui Hal foarte mult a lui, oferind contraste ciudate celor două figuri ale tatălui său.