Fall of Grace (2017)

Fall of Grace (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Crum
Actori: Joshua Winch, Gerald Crum, Sheri Davis
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Fall of Grace

Sunt complet uimit de ratingul acestui film groaznic. Am citit comentariile de aici, care fac acest film sunet foarte bun. După ce am vizionat acest film pentru aproximativ 10 minute, am avut de fapt să verific dacă mă uitam la același film și mi-e teamă să spun că am fost. Actul a fost destul de rău rău, ar fi putut face eu o treabă mai bună. Dacă vă place să urmăriți gunoi, acesta este filmul pentru dvs.

Singurul motiv pentru care i-am dat un nou loc în loc de zece a fost din cauza unor mici probleme audio pe tot parcursul filmului. În caz contrar, o groază foarte bine făcută întunecată. Acest film sa bazat în mare măsură pe acțiune și nu a existat prea mult din dialogul înțepenit adesea observat în groază bugetară mai mică.

Richard Blake și Joshua Winch au fost deosebit de eficienți în rolurile lor. Acest film a reușit să spună o poveste rece și urâtă fără a recurge la nuditate, limbă și gore supradotat. Caracterul lui Jase a fost un Hollywood perfect, nu te deranjează cu tatăl meu. Caracterul lui Luke a fost acționat în ton cu complotul filmului. În general, în mod sigur merită prețul de cumpărare și un film pentru a vă bucura într-o noapte rece, întunecată și ploioasă.