Fălci 2 – Jaws 2 (1978)

Micuta statiune din orasul Amity din filmul Fălci 2 – Jaws 2 trece printr-o perioada foarte grea din punct de vedere financiar dupa ce in urma cu patru ani au existat cateva exemplare de rechini foarte periculosi care au facut victime in randul turistilor sositi in vacanta.

Mayor Larry Vaughn (Lorraine Gary) este foarte bucuroasa de sosirea in orasel a lui Leonard ‘Len’ Peterson (Joseph Mascolo) cel care are de gand sa reatraga turistii si sa faca din micuta statiune ceea ce a fost odata. Tocmai de aceea, el trimite doi scafandri sa exploreze zona in care cu patru ani in urma seful politiei Martin Brody reusise sa ucida un rechin urias.

Numai ca operatiunea celor doi scafandri este sortita esecului, amindoi fiind ucisi de un rechin aparut pe neasteptate, unul dintre ei reusind insa sa fotografieze chiar inainte de a muri, un ochi al rechinului. Numarul victimelor facute de rechin nu se opresc insa aici. O fetita aflata impreuna cu mama sa pe o mica ambarcatiune este si ea sfasiata de uriasa creatura, in timp ce mama sa este aruncata din barca si se lupta sa supravietuiasca.

Fălci 2 - Jaws 2 (1978) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jeannot Szwarc
Actori: Roy Scheider, Lorraine Gary, Murray Hamilton
An: 1978
Gen: Aventura, Drama, Groaza
IMDB: 5.8


Jaws 2 (1978) Online Subtitrat


Trailer