Fakir of Venice (2019)

Un indian din filmul indian Fakir of Venice (2019) online subtitrat este angajat să găsească un fictor care se poate îngropa în nisip pentru un proiect de artă în Veneția. El trece de la un locuitor sărac din cartierele din Bombay ca un lucru real, reușind cu succes lumea artei europene. Este povestea unei relații ciudate. O relație între două personaje care sunt reunite pentru a realiza o înșelăciune. Totuși, pentru a o scoate, trebuie să învețe să-și vărsească straturile de înșelăciune și să se îndrepte spre înțelegerea ei și a celuilalt.

Fakir of Venice (2019) Film Indian Online


Regia: Anand Surapur
Actori: Farhan Akhtar, Annu Kapoor, Kamal Sidhu
An: 2019
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 5.3


Fakir of Venice (2019) Online


Trailer


Review Fakir of Venice (2019)

Fakir of Venice este povestea unui fixator indian, care are o experiență schimbătoare de viață. Adi Contractor (Farhan Akhtar) lucrează în filme ca operator de producție. Treaba lui este să se asigure că cerințele bizare ale producătorilor sunt îndeplinite. Odată a reușit să obțină o maimuță din China, conform cerinței unui film de urgență în Himalaya, lângă graniță, din partea indiană! El are sediul în Mumbai, unde fosta iubită Mandira (Kamal Sidhu) și colega ei Avantika (Sushma Prakash) îl cer să îndeplinească cerința unei galerii de artă reputate în Veneția.

Ei sunt în căutarea unui Fakir of Venice sau a unui sadhu care poate fi îngropat în nisip timp de ore și astfel poate uimi vizitatorii. Adi preia oferta și se îndreaptă spre Varanasi pentru a găsi facicul în cauză. Dar căutarea lui nu dă rezultate. După ce se întoarce la Mumbai, decide să-l întâlnească pe Amin aka Goldtooth (Joginder Singh), care este de asemenea un tip “jugaadu”. Amin îl introduce pe Adi lui Sattar Shaikh (Annu Kapoor), locuitor al unui sărac și sărac, care vopsește clădirile pentru a-și trăi viața.

Adi își dă seama că Sattar este apt pentru această slujbă. Sattar este prea de acord, deoarece își dă seama că va fi plătit cu amabilitate și că poate să-i dea banii surorii sale căsătorite Hamida (Jhilmil Hazrika) cu care locuiește. Adi, cu ajutorul lui Mandira, îl antrenează să pretindă că este un Fakir of Venice și îi dă hainele potrivite. Ambele apoi ajung la Veneția și începe nebunia. Vizitatorii sunt încântați să vadă Sattar îngropat în pământ, cu doar mâinile sale proeminente.

Adi întreprinde o poveste imaginară despre puterile extraordinare ale “fakirului”. Cu toate acestea, Sattar se luptă cu setul de demoni și există riscul de a-și expune minciunile. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Povestea lui Rajesh Devraj din filme indiene online se bazează pe viata regizorului Homi Adajania, cunoscut pentru regia BEING CYRUS [2006], COCKTAIL [2012] și FINDING FANNY [2014]. Plotul este interesant și, dacă ar fi în mâinile potrivite, ar fi putut face un ceas frumos.

Scenariul lui Rajesh Devraj din Fakir of Venice este cam murdar și nu reușește să facă impactul necesar. Acest lucru se întâmplă în special în a doua jumătate când problemele lui Sattar ajung în prim plan. Dar câteva scenarii aici nu sunt convingătoare, în timp ce cele care sunt bine nu iau într-adevăr filmul la un nivel ridicat. Dialogurile lui Rajesh Devraj sunt simple, dar devin puțin predicate.

De asemenea, Adi dezvăluie filmul în limba engleză și astfel de tactici i-ar reduce și mai mult posibilitățile de box office. O mulțime de dialoguri au abuzuri care au fost dezactivate, curtoazie CBFC. Prin urmare, este dificil să înțelegem câteva dintre propozițiile murmurate de personaje.