Fairy Tail Dragon Cry (2017)

În noul film Fairy Tail Dragon Cry online subtitrat, bazat pe manga lui Hiro Mashima, Natsu Dragneel și prietenii săi călătoresc pe insula regală Stella, unde vor dezvălui secrete întunecate, vor lupta împotriva noilor dușmani și din nou vor salva lumea de distrugere.

Sunt un fan fan al serialului; ma uit la spectacol de cand a iesit al doilea sezon. Am urmărit și susținut aventurile distribuției; deținând seturile de discuri ale episoadelor; deținând primul film și o mulțime de mărfuri.

Deci; imaginați-mi fericirea atunci când încep să arate filmul dublu la un teatru la 3 ore distanță de casa mea. Am ajuns la acel film cu speranțe și ambiții. Am văzut capturile de ecran; le-am citit câteva recenzii ale filmului și chiar mi-am văzut că unul dintre preferanții tăi; YouTube; Nathan Sharp; a fost un actor de voce.

Iar dupa ce am stat in tot filmul; tot ce trebuie sa spun este: daca vrei un film anime cu fan-service si glume amuzante; du-te inainte si priveste asta. Dar dacă ați venit să urmăriți momente puternice; emoționale; complotate și arcuri de caracter; atunci veți fi dezamăgiți.


Regia: Tatsuma Minamikawa
Actori: Makoto Furukawa, Wataru Hatano, Aya Hirano
2017
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.5


Fairy Tail Dragon Cry (2017) Online