Facerea de bine – No Good Deed (2002)


Facerea de bine – No Good Deed (2002) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Dashiell Hammett , Christopher Canaan
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Bob Rafelson
Actori: Samuel L. Jackson, Milla Jovovich, Stellan Skarsgård

Caracterul lui Jackson, Jack Friar, este rugat de un prieten pentru a ajuta la găsirea fiica ei fugar in Facerea de bine. A atribuit Grand Theft Auto și de obicei găsește masini fugar, dar amână vacanța de a cere în jurul valorii în ultimul cartierul în care a fost văzut fata, și care-l conduce pentru a ajuta doamna Quarré, o doamnă în vârstă dulce, care a căzut pe pașii ei cu pungi de alimente. Odata ajunsi casa ei, el descoperă mic bătrâna nu este dulce, și că partenerii săi penale cred COP este în căutarea pentru ei. Deci, l-au lega de un scaun, unde va petrece cea mai mare parte a filmului.

Povestea Facerea de bine se bazeaza pe “Casa de pe Turk Street”, un 1924 nuvelă de Dashiell Hammett, a cărui operă, de asemenea, inspirat “malteză Falcon” și “The Thin Man”. Originile Noir sunt evidente în a demisionat, eroul laconic Jackson, și în caracterul de Erin (Milla Jovovich), cu o blondă Veronica Lake tunsoare, care păzește Jack, vorbește cu el și în cele din urmă se alătură într-o scenă care combina improbabil sex si arta de joc violoncel.

Călugăr, care a fost doar încercarea de a face o faptă bună, a intrat în etapele finale ale unui jaf bancar in Facerea de bine. O bandă condusă de Tyrone precise (Stellan Skarsgard) și inclusiv om furios violent Hoop (Doug Hutchinson) este pe cale să comită o fraudă calculator milioane de dolari, cu ajutorul unui om pe nume David interior (Jonathan Higgins), un funcționar bancar care crede Erin este în dragoste cu el. Mai mult de un om care acțiunile greșită, inclusiv Hoop, care crede că și Erin va face departe cu Tyrone și sări cu banii. Și Tyrone, care se încrede Erin să rămână cu el. Pentru a fi sigur, că l-au lăsat o dată înainte, dar “acest lucru este modul în Tyrone spune că nu ar fi trebuit lăsat”, spune Erin, arătând Jack fratele un picior cu patru degetele de la picioare.