Face to Face – Forhøret (2019)

Încercarea disperată a unui tată din serialul Face to Face – Forhøret online subtitrat de a descoperi adevărul despre moartea fiicei sale face ca aceasta drama daneză, Forhøret (Face to Face), sa treaca dincolo de metaforele tradiționale nordice. Regizorul danez, Boe, a făcut din nou echipă cu producătorul executiv, Jonas Allen de la Miso Film, pentru a crea o serie care, promit cei doi, va iesi din tiparul genului nordic noir, dar și a dramei- crima în general.

Face to Face - Forhøret (2019) Serial Online Subtitrat


Actori: Alma Ekehed Thomsen, Ulrich Thomsen, Søren Malling
An: 2020
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.0


Face to Face – Forhøret (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E02:

S01E03:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Trailer


Review Face to Face – Forhøret (2019)

Trecand de premisa de bază a multor drame- crima, seria, amplasata in Copenhaga, îl prezinta pe ofițerul Bjørn (Ulrich Thomsen), nu numai investigand moartea fiicei sale, ci și punand la îndoială autenticitatea realitatii sale și ce fel de om a fost pentru fiica și fosta soție. Serialul incepe cu Bjørn mergând la procuror cu o fisa dentara pentru a identifica o tânără.

Are parte de un soc când descoperă că este fiica sa cea care sta pe masa de autopsie. Decesul este înregistrat ca sinucidere, dar Bjørn crede opusul și începe să investigheze trecutul si viata fiicei sale. Ancheta îl trimite într-o călătorie anevoioasa prin suburbiile orașului. Acolo întâlnește personaje care au însemnat ceva pentru fiica lui, descoperind o serie de adevăruri, minciuni și criminalitate.

În ciuda tendințelor industriei, Face to Face încă reușește să intre sub pielea unui oraș, să dezvăluie secretele unei familii și să picteze o imagine a unui bărbat care incearca sa se impace cu greselile sale, ca părinte și ca soț. Regizorul Boe a vrut să păstreze estetica foarte simpla, increzându-se că alura naturalista avea să ajute publicul sa perceapa usor personajul lui Bjørn; „voi fi intrigat dacă oamenii încearcă să clasifice aceasta serie in conceptul … este ceva ce nu ați văzut într-o dramă- crima”, spune el.