Fabricat în Franța – Made in France (2015)

Fabricat în Franța – Made in France (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Nicolas Boukhrief
Actori: Malik Zidi, Dimitri Storoge, François Civil
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fabricat în Franța – Made in France

Acest film a fost condamnată pentru că a fost făcută înainte de atacul terorist din ianuarie 2015 la Paris, mă refer la atacul terorist mai întâi. Iar acest film trebuia să fie eliberat imediat după atacul terorist DOILEA, în luna noiembrie a aceluiași an, cel împotriva Bataclan și multe alte locuri. asasinate în masă care au făcut mai mult de o sută patruzeci de victime. Inutil de precizat că nici teatru, nici distribuitor a îndrăznit să arate acest film. Nimeni.

S-au temut despre revolte în rândul publicului, în cazul în care aveți o comunitate foarte mare islamist. Dimitri Storoge este remarcabil ca lider al grupului de fanatici. El este convingător, cel mult. Malik Zidi joacă polițistul sub acoperire, care este trimis să se infiltreze în celula franceză ISIS. caracterul său este cel mai slab, cu atât mai puțin convingătoare, enervant cel mult. Predictibile la o scară care nu vă puteți imagina. El are un chip trădător autentic lui. caracterul său dublu este prea evident pentru a fi credibil.

Un polițist sub acoperire reală sau agent nu s-ar comporta ca acest lucru, cu excepția cazului în a avea tendințe sinucigașe. Cred că nu va mai fi multe alte filme care vorbesc de acest subiect. Nu atât de aproape vreau să spun. Dar putem urmări și interpreta această caracteristică din mai multe părți, cu mai multe puncte de vedere. Este într-adevăr un subiect fierbinte. Și cu cât trece timpul, cu atât mai mult va fi cald. Vedem aici în interiorul acestor grupuri de fanatici, așa cum a făcut Pavel Greengrass acum zece ani, cu UNITED 93, despre 9/11 teroriști atac. Dar, într-un mod cu totul diferit.


Trailer Fabricat în Franța – Made in France