Fabrica de bani – La Casa de Papel (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Fabrica de bani – La Casa de Papel online subtitrat, a devenit deja una dintre cele mai urmarite productii de pe Netflix. Jaful de la Monetaria Spaniei, dirijat de “El Profesor” si opt infractori ce par a nu avea nimic in comun a castigat publicurile din tari ca Germania, Belgia, Italia sau Brazilia. Si in tara noastra devine din ce in ce mai populara. Care este povestea ei insa?

Productia Fabrica de bani – La Casa de Papel online subtitrat a fost creata de regizorul Alex Pina, un veteran al productiilor de televiziune din Spania. A fost initial difuzata de postul local Antena 3, in doua parti, un sezon. A avut premiera pe 2 mai 2017, iar pe 25 decembrie 2017, Netflix a decis sa o difuzeze pe platforma sa globala, dupa ce fusese valabila numai pe Netflix Spania.

Decizia a venit dupa o schimbare de directie de marketing a gigantului online de a cumpara productii locale, cu povesti demne de urmarit din Europa, Orientul Mijlociu, sau Africa, pentru a aduce un plus de noutate, culoare si diversitate site-ului.

Decizia se pare ca a fost de bun augur, pentru ca achizitia Fabrica de bani – La Casa de Papel online subtitrat s-a dovedit a fi un pariu castigator. Internautii au inceput sa o urmareasca din ce in ce mai mult si, cum vorba circula repede, a ajuns sa fie un fenomen online. Conform declaratiilor lui Ted Sarandos, Chief Content Officer al Netflix, Fabrica de bani – La Casa de Papel online subtitrat a fost cea mai urmarita serie din toate productiile straine ce sunt disponibile pe Netflix, “non-English series”, in primul trimestru al anului.

Fabrica de bani - La Casa de Papel (2017) Online Subtitrat


Alt titlu: Money Heist
Regia: Álex Pina
Actori: Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Mister
IMDB: 8.6


La casa de papel SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

S01E11

S01E12

S01E13

La casa de papel SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

La casa de papel SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

[/shc_shortcode]


Trailer


Review La Casa de Papel (2019) Sezonul 3

Fanii serialului Fabrica de bani – La Casa de Papel ştiu deja că al doilea sezon s-a terminat cu o victorie aproape completă: îi vedem pe eroii supravieţuitori ajungând în apele internaţionale într-o barcă încărcată cu un miliard de euro. Nimeni nu le-a luat urma şi au libertatea şi mai ales resursele pentru a face exact ce vor.

Dar o replică a Profesorului (Álvaro Morte), “acum miza este să supravieţuim”, deschide posibilităţi pentru sezonul trei, care vine cu o grea lovitură pentru Tokio (Úrsula Corberó) şi Rio (Miguel Herrán): după ce folosesc un telefon conectat la satelit, celor doi li se ia urma de către partenerii sudamericani ai autorităţilor spaniole. Prins, încarcerat şi torturat pentru a-şi deconspira colegii, Rio are o singură şansă şi anume reunirea grupului şi un război total împotriva sistemului care abuzează de drepturile cetăţeneşti ale prizonierului.

Sezonul al treilea suferă din cauza unei evidente alegeri de tipul “same shit, different day”, pentru că creatorul serialului, Álex Pina, pune în scenă un alt jaf, încă şi mai ambiţios, ca parte a acestui război total întru salvarea lui Rio. Dar noua misiune a grupului de proscrişi are parte de suficiente schimbări pentru ca noul sezon să te facă să dai play episod după episod. Personajele pornesc de pe cu totul alte poziţii, Tokio este mai dezlănţuită ca oricând, iar autorităţile sunt gata de orice pentru a-i prinde pe hoţi, mai ales după ce au avut la dispoziţie doi ani şi jumătate pentru a studia metodele Profesorului şi a descoperi cum a fost posibilă înfrângerea categorică din confruntarea din Trezorerie.

Primul lucru care sare în ochi la noul sezon Fabrica de bani – La Casa de Papel este mesajul politic, gata să arate cu degetul abuzul de putere. Rio, torturat într-o locaţie secretă din afara Spaniei, devine simbolul cetăţeanului abuzat de sistemul indiferent, iar Tokio, Nairobi (Alba Flores), Denver (Jaime Lorente) şi restul devin din hoţi adevăraţi haiduci moderni, într-o răsturnare de situaţie care le atrage alături opinia publică, iscând anarhie. Şi nimic nu funcţionează mai bine ca anarhia atunci când vrei să arăţi că sistemul politic şi cel financiar nu dau doi bani pe oamenii obişnuiţi…

Pina foloseşte din nou o cronologie fantezistă, cu unele evenimente având loc în prezent, altele în urmă cu câteva luni şi unele cu ani în urmă. Această abordare care îl provoacă încontinuu pe spectator funcţionează cât se poate de bine, pentru că le permite scenariştilor să dezvăluie informaţii şi să justifice acţiuni după bunul lor plac. Da, uneori lucrurile se leagă prea bine pentru a descuraja bănuiala spectatorului că este manipulat, dar puţină manipulare nu a omorât pe nimeni atunci când jocul este atât de distractiv…

Poate că spectatorii din Fabrica de bani – La Casa de Papel vor fi mai atenţi la ritmul alert, la deciziile pe muchie de cuţit şi la violenţa explicită a serialului, dar mesajul şi anvergura chiar justifică să investeşti timp în noul sezon. Şi ceva ne spune că nu vei avea nevoie de mai mult de un weekend pentru a da gata cele opt episoade disponibile cu începere de vineri, 19 iulie.


Fabrica de bani - La Casa de Papel (2017)
Fabrica de bani - La Casa de Papel (2017) Online Subtitrat in Romana

Fabrica de bani - La Casa de Papel online subtitrat, a devenit deja una dintre cele mai urmarite productii de pe Netflix. Jaful de la Monetaria Spaniei, di

Notă film - PortalulTauTV.net:
5