F the Prom (2017)

F the Prom (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Benny Fine
Actori: Danielle Campbell, Joel Courtney, Cameron Palatas
2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis F the Prom

Maddie și cel mai bun prieten al ei Cole participă la prima lor zi de liceu la Charles Adams High. Cole este supus la o glumă de un coleg de studenți, dezvăluind că poartă lenjerie albă și câștigându-i porecla “Tighty”. Mai degrabă decât să se apere pentru el, Maddie decide să-și întrerupă prietenia.

Trei ani mai târziu, în timpul anului senior, Maddie este acum o majoretă populară, cu un iubit fierbinte pe nume Kane, și este cunoscută ca “M & M” pentru prietenia cu colegul său majorete Marissa, în timp ce Cole, încă evitat de majoritatea colegilor săi, a decis să se adreseze unui colegiu de artă de prestigiu.

Maddie din F the Prom online subtitrat îl prinde pe Marissa făcându-se cu Kane. Descoperind dezgustul față de comportamentul ei egoist centrat pe Maddie; Marissa explică faptul că intenționează să fie încoronată Regina la balul de sus; o onoare pe care ar fi trebuit să o facă Maddie. Furios; ea îi întreabă pe Cole și pe prietenul lui Alexa că au ajutat să se răzbune pe Marissa; distrugând balul. Alexa refuză să ajute la început; dar când Maddie se ridică pentru Cole împotriva lui Kane; ea este de acord să ajute.

Alexa introduce Maddie și Cole unui grup de alți copii dispuși să îi ajute: Ephraim; poreclit “Strings” pentru hainele sale; Emile; care a promis să rămână nemultumit din cauza vocii sale înalte; Tig; care a fost furios iubitul ei popular; Sweats; un băiat supraponderal care se transpiră în mod necontrolat din cauza unei probleme cu glandele; iar Nick; un fost jucător de baschet scuturat de coechipieri pentru că era homosexual.