Extravagantul Mr Deeds – Mr Deeds Goes to Town (1936)


Extravagantul Mr Deeds – Mr Deeds Goes to Town (1936) Online Subtitrat


Regia: Frank Capra
Actori: Gary Cooper, Jean Arthur, George Bancroft
An: 1936
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Extravagantul Mr Deeds – Mr Deeds Goes to Town

Longfellow Deeds traieste intr-un oras micut, indeletnicindu-se cu tot felul de preocupari, printre care si cantatul in formatia orasului. Cand o ruda indepartata moare si il face pe Deeds bogat, Longfellow isi ia lucrurile si se muta intr-un oras mai mare, unde devine tinta tuturor celor ce vor un banut nemuncit. Deeds ii fenteaza pe toti pana cand in calea lui apare o frumoasa domnisoara, Babe Bennett. Babe este o reporterita ce vrea sa obtina un interviu de la Deeds, iar modalitatea de apropiere aleasa este sa se prefaca a fi intr-o situatie delicata. Iar intalnirea dintre un baiat simplu din provincie si o fata de oras prefacuta poate lua multe intorsaturi neasteptate…

Devenit moştenitor fără voie al câtorva milioane de dolari; timidul Longfellow Deeds (Gary Cooper) se mută la New York; confruntându-se cu toate relele aduse de civilizaţia egoistă dintr-o metropolă. Încercarea sa de a-i ajuta pe ceilalţi este catalogată ca nebunie de o lume pentru care banul este singura valoare.

Emoţionant şi amuzant în acelaşi timp; “Mr Deeds Goes to Town” este un film simpatic care binedispune spectatorii; dar încearcă în acelaşi timp să-i facă să asimileze valori umane precum moralitatea şi altruismul. Interpretarea lui Gary Cooper este foarte bună; iar acţiunea este bine legată şi emoţionantă. Din păcate; comportamentul personajelor este un pic melodramatic şi cam forţat; făcând ca filmul să nu se ridice la nivelul unei capodopere. În rest; este un spectacol demn de toată lauda şi foarte deconectant.

PortalulTauTV.com
Extravagantul Mr Deeds - Mr Deeds Goes to Town (1936) Online Subtitrat in Romana

Mr Deeds Goes to Town (1936)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5