Extraordinary Mission (2017)

Extraordinary Mission (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alan Mak, Anthony Pun
Actori: Yihong Duan, Xuan Huang, Yueting Lang
An: 2017
Gen: Actiune, Crima
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Extraordinary Mission

Un alt utilizator numit aici “lovitura de sânge eroică”. Consider că această calificare este puțin înșelătoare. Sunt de părere (nu este împărtășită de toată lumea) că “vărsarea de sânge eroică” ar trebui să fie rezervată pentru un anumit val de mișcări de acțiune din Hong Kong de la sfârșitul anilor optzeci. Si începutul anilor nouăzeci. Pentru gustul meu, MISIUNEA EXTRAORDINARĂ este prea îndepărtată de violența meticulos coregraficată. Foarte stilizată a armei, care era atât de tipică pentru acele filme. (Aceeași recenzie a utilizatorilor care echivă această lovitură cu vărsare de sânge eroic menționează, de asemenea, Bay ca un punct de referință, care este mai mult pe nas, cred.)

Dacă trebuie să rămânem cu mișcările de acțiune orientale pentru referințe aș numi. Aceasta o cruce între INFERNAL AFFAIRS (scrisă de același tip) și MEKONG de anul trecut. Din păcate, această mișcare împrumută. Complotul complicat de la prima mișcare și ridicolă (și nu mai puțin de atitudine naționalistă) de la al doilea.

Nu am nimic împotriva mișcărilor de acțiune ridicole, departe de ea, dar MISIUNEA EXTRAORDINARĂ încearcă să fie o dramă gravă de polițiști sub acoperire, în timp ce nu servesc decât de clișee. Nu reușește să fie credibilă. Nici măcar nu a fost MEKONG, dar ceea ce făcea cel puțin de pe urma loviturii a fost un baraj de violență tare și secvențe de acțiune nebunească (cu împușcăturile într-un mall pe jumătate ca lumina reală mare). Pentru a vedea ceva similar în MISIUNEA EXTRAORDINARĂ va trebui să așteptați până în ultimele 20 de minute sau cam asa ceva. Acțiunea este spectaculoasă, dar pentru mine nu meritam să arăm peste nouăzeci de minute de blues sub acoperire neconvingătoare și neinteresante.


Trailer Extraordinary Mission