Extraction (2013)

Extraction (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune
Producator(i): Tony Giglio
IMDB: 4.8
Regia: Tony Giglio
Actori: Jon Foo, Falk Hentschel, Vinnie Jones

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

producător executiv, scenarist și regizorul Tony Giglio cea mai recenta caracteristică thriller, Extracție, sosește odată cu începutul celei mai recente ardezie de on-line conținut pentru sezonul de toamna anului 2013. Crackle lui Vedetele de film Jon Foo in cele mai noi rolul său de lider din filme online Extraction, deoarece ca Mercy Callo, un membru a unei echipe de operațiuni secrete, care se mută într-un bordel pentru a prinde un suspect dorit care deține o unitate flash misterios. Mila surprinde ținta, dar ezită să urmeze ordinele să-l pună capăt atunci când el este convins captiv sa stie mai mult decât ceea ce deține o unitate flash.

Timpul trece și misiunea în cele din urmă se extinde în continuare într-o misiune din Extraction, la scară mai mare pentru a opri un posibil atac terorist la scară largă, prin urmărirea și recuperarea unei bine-cunoscut, criminal evaziv de numele lui Rudolph Martin (Falk Hentschel). Cu toate acestea, se pare că dobândirea Martin va fi provocarea echipei cel mai periculos dar, așa cum se presupune a fi ținuți în captivitate de către Ivan Rudovsky (Vinnie Jones), un gardian nemilos responsabil de o închisoare cecen, care se extinde opt nivele sub suprafața Pământului in Extraction.

Asistat de Natalie Meyers (Joanne Kelly), un expert de informații la nivel mondial privind terorismul, echipa se mută de pe închisoarea notoriu și proceedes în misiunea lor, până la tot ceea ce ar putea merge prost face. intreaga echipa lui Mercy este localizat și ucis în timp ce se află acum ultimul supraviețuitor sub ochiul atent al gardianului, și cu puțin la nici o comunicare dincolo de pereții interiori ai închisorii, singura opțiune de mila lui este de a supraviețui deținuții bloodthirty și complete misiunea înainte de a sosi mai multe soldierd din Extraction.