Extortion (2017)

Doctorul Kevin Riley si familia sa din filmul Extortion online subtitrat, pleaca intr-o excursie cu barca in Bahamas, care se sfarseste tragic cand acestia raman blocati pe o insula. Zilele trec si in apropierea mortii sunt salvati de un pescar pe nume Miguel, care pretinde un milion de dolari pentru viata lor.

Kevin e luat de langa familia sa si obligat sa plateasca suma. Apoi cei doi din filmul Extortion, insotiti de alti pescari se intorc pe insula; Kevin fiind singur in barca si incuiat in cabina. Iar barca lui e menita sa se scufunde. Cu toate acestea, reuseste sa evadeze si e salvat de un grup de turisti; dar odata ce ajunge in oras situatia lui se complica si mai tare, fiind acuzat ca si-ar fi omorat familia.

Eion Bailey joaca rolul Dr. Kevin Riley in Extortion online subtitrat, care urmeaza sa se imbarce intr-o vacanta mult anticipata din Caraibe impreuna cu sotia sa Jules (Bethany Joy Lenz) si cu fiul sau, Andy (Mauricio E. Alemany), de sase ani. La sosire, au inchiriat o barca dintr-un local, dar, la indemnul lui Andy, incearca sa exploreze o insula pustie pe mare. Cu toate acestea, motorul lor esueaza si nu are hrana sau apa, si se vor afla intr-o situatie precara si periculoasa.


Regia: Phil Volken
Actori: Eion Bailey, Bethany Joy Lenz, Barkhad Abdi
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 6.2


Extortion (2017) Online Subtitrat