Exotica (1994)

Exotica (1994) Film Online Subtitrat


Regia: Atom Egoyan
Actori: Bruce Greenwood, Elias Koteas, Don McKellar
An: 1994
Gen: Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Exotica

Acțiunea filmului se petrece în Canada, în jurul clubului de noapte Exotica, aflat în suburbiile din Toronto. Club în care în fiecare seară dansatoarele de striptease îndeplinesc fanteziile vizuale și nu numai ale clienților localului. Printre clienții permanenți se numără și Francis (Bruce Greenwood), un taximetrist cu probleme fascinat de nurii unei striperițe tinere. Christina (Mia Kirshner).

Relația dintre ei este urmărită îndeaproape de Eric, DJ și MC, fost iubit al Christinei.

În poveste apărând și proprietarul unui magazin de câini, Thomas (Don McKellar). Patroana gravidă a clubului (Arsinee Khanjian) și un DJ local (Elias Koteas).

Filmul are mai multe fire narative, fiecare urmărit separat, dar strânse magistral într-o poveste despre trecut. Si prezent, vieți ale angajaților și ale clienților, adică toată lumea din jurul clubului.

Acest delicios tablou al unei lumi atractive, dar destul de puțin accesibilă în interiorul ei este de fapt o ghicitoare cinematografică. Răspunsul la ea poate avea un dublu tăiș, pentru că aduce pe tapet și mai multe întrebări despre teme ca familii dezbinate, voyeurism și obsesii sexuale, totul povestit într-o altă cheie, ca viziune și intensitate.