Exorcistul: Începutul – Exorcist: The Beginning (2004)

Parintele Lankester Merrin din filmul Exorcistul: Începutul – Exorcist: The Beginning online subtitrat, crede ca a zarit fata Raului. In anii care au urmat celui de-al Doilea Razboi Mondial, Merrin (STELLAN SKARSGARD) este bantuit fara intrerupere de amintiri despre brutalitatea ingrozitoare savarsita impotriva oamenilor nevinovati din aceasta parohie. In urma celor vazute de el, atat credinta in oameni cat si in Atotputernic l-au parasit. Nu se mai poate numi un om al Domnului.

Merrin a calatorit departe de tara sa de bastina, Olanda intr-o tentativa disperata de a scapa de ororile la care a fost martor acolo. In timp ce se indrepta spre Cairo, este abordat de un colectionar de antichitati rare pentru a se alatura unei exploatari arheologice britanice in indepartata Turkana regiune din Kenya. Acestia au scos la suprafata o biserica crestino-bizantina intr-o stare inexplicabil de intacta – ca si cum ar fi fost ingropata in ziua in care a fost finalizata.

Colectionarul doreste ca Merrin, un arheolog instruit la Oxford sa gaseasca o relicva antica ascunsa in interiorul bisericii inainte ca britanicii sa o descopere.

Exorcistul: Începutul - Exorcist: The Beginning (2004) Online Subtitrat in Romana


Regia: Renny Harlin
Actori: Stellan Skarsgård, Izabella Scorupco, James D’Arcy
An: 2004
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.1


Exorcist: The Beginning (2004) Online Subtitrat


Trailer