Exit 14 (2016)

Exit 14 (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Joe Salcedo
Scenariu: Camara Davis
Actori: Elvis & Nixon, Laura Flannery, Ashton Leigh
Anul: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 6.0

Se lucreaza la subtitrare!

Și in Exit 14, constrânsă de convenții sociale, sufletul tineresc încearcă să țipe afară pentru libertate? Aceasta poate duce doar la durere și frustrare – după cum aflăm uitam de eroina primului lungmetraj director din Taiwan Chienn Hsiang lui. Hsiang este un cineast premiat, veteran cu o înclinație pentru imagini poetice și mișcări de cameră. Combinată cu performanțe excelent nuanțată Chen Shiang-Chyi, el oferă o caracteristică de debut cu adevărat mișcătoare.

Ling (Shiang-Chyi) este o femeie din Taiwan de 45 de ani, care lucrează ca croitoreasă în oraș mare de Kaohsiung. S-ar putea la fel de bine se considere un pustnic ca soțul ei lucrează în îndepărtata Shanghai, nu răspunde la apelurile ei de telefon din Exit 14, iar fiica ei aflata in deriva cu greu plătește o vizită. În cazul în care nu la locul de muncă, ea își petrece cea mai mare parte a timpului în spital, grija de mama-soacră ei, care se confruntă cu o operație de șold. Viața ei și lipsit de evenimente lumesc se face chiar macabre atunci când ea este diagnosticata cu menopauza precoce și, la început acest off, șeful ei decide să reducă afacerea.

Între timp, Ling devine conștient de un alt pacient, situată vizavi de mama-soacră ei. Tânărul are leziuni rele și ochii sunt acoperite cu patch-uri. El respiră greu și scâncetele în delir inconștient, deranja ceilalți pacienți. Atunci când ea tampoane gâtul cu o cârpă, omul se relaxează și începe să dormi liniștit. Acum, tinzând ei Chang devine regulat; din vedere de la mama-soacră ei, ea se minuneaza la pieptul lui perfect sculptată. Încet in Exit 14, vizitele ei la spital devin “seratele” anticipate în secret, în cazul în care se simte atat de valoros si senzual, corpul heaving Chang si lor intimitățile mici de creditare scene suplimentare furnica sexuale.