Evoluţie – Evolution (2015)

Evoluţie – Evolution (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Lucile Hadzihalilovic
Actori: Max Brebant, Julie-Marie Parmentier, Roxane Duran
An: 2015
Gen: Groaza, Mister, SF
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Evoluţie – Evolution

Nicolas are 11 ani şi locuieşte cu mama sa într-un sat izolat de pe malul oceanului, locuit doar de femei şi băieţi de vârsta sa. Într-un spital cu vedere la mare, toţi copii primesc un tratament misterior. Nicolas este singurul care îşi pune întrebări. Are impresia că mama sa îl minte şi ar vrea să ştie ce face cu celelate femei pe plajă în timpul nopţii. Nicolas va găsi un aliat neaşteptat în persoana unei tinere infirmiere de la spital pe parcurs ce va descoperi lucruri bizare şi alarmante…

Marea te face să gândești tot felul de lucruri. Grinzi de lumina soarelui palid de dedesubt, surful lovit, lumina lunii reflectata pe suprafata pana la capatul orizontului. Curenti de schimbare, sunete ciudate, culori stralucitoare si creaturi mincinoase. Este un domeniu eteric și misterios.

Când Nicolas, în vârstă de zece ani, descoperă corpul unei persoane care sa înecat, puțini își iau cuvântul. Căci atunci când vine vorba de întuneric și misterios, corpul este doar vârful aisbergului. Satul de pe litoral aflat la distanță, în care locuiește Nicolas, este locuit numai de femei și băieți mai în vârstă.

Nicolas și tovarășii săi sunt hrăniți, forțați să înghită medicamente când nimeni nu este bolnav. Călătorește în spații de spital, pentru operații inopinate și inutile și tratate cu dispreț sistematic. Aceste femei pretind că au grijă de băieți chiar și atunci când evident că nu o fac.

Nicolas suspectează că este mințit, așa că încearcă să descopere mai multe despre captorii lui și împrejurările în care se află. Cu aptitudinile sale artistice atrage atenția unei asistente simpatice care nu prea are grijă de tacticile speriate ale surorilor ei .