Everything Beautiful Is Far Away (2017)

Everything Beautiful Is Far Away (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Pete Ohs, Andrea Sisson
Actori: Julia Garner, Joseph Cross, C.S. Lee
An: 2017
Gen: Fantezie, SF
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Everything Beautiful Is Far Away

Sci-fi-ul este, de obicei, o indicație indicatoare a vremurilor, iar în zilele noastre există multe povești întunecate. Pete Ohs și totul frumos al lui Andrea Sisson este departe de a nu fi unul dintre aceste povestiri ciudate, ci o poveste de la colegii săi, o aventură capricioasă, cu o inimă mare și premisă intimă.

Sărbătorind minimalismul său în moduri inteligente, această trecere dincolo de deșert este o metaforă inteligentă a legăturii umane și a găsi speranță una prin cealaltă – există și un cap de robot decapitat cu ochii care străpung și farmec în cele mai bune căi.

Cu un complot care aderă aproape exclusiv la două personaje, Joseph Cross și Julia Garner strălucesc cu inocență și spirit. Făcând un film distractiv și drăguț despre sufletele pierdute și găsite. Un scor de la Alan Palomo al lui Neon Indian adaugă încă o strălucire unui film deja strălucitor.

Lucrurile se concentrează în jurul lui Lernert (Joseph Cross), care a abandonat mult timp civilizația pentru a trăi singur în deșert. Cu un robot pe care la creat pe nume Susan (exprimat de Jillian Mayer). După ce corpul lui Susan se descompune, Lernert promite că va călca în dune în căutare de piese noi.

Când filmul pornește, căutarea lui Lernert a rămas fără rod și este retrasă în continuare când găsește o tânără pe nume Rola (Julia Garner). Inconștientă și la marginea morții, după ce a mâncat din nevinovăție o floră otrăvitoare. În curând a fost descoperit că Rola caută Lacul Crystal mitic, o sursă de apă care duce cu ea perspectiva unei vieți mai bune.