Everybody Knows – Todos lo saben (2018)

Filmul Everybody Knows – Todos lo saben online subtitrat o urmeaza pe Laura (Penelope Cruz) in calatoriile ei din Argentina in micul ei oras de origine din Spania pentru nunta surorii ei, aducandu-si cei doi copii pentru aceasta ocazie. In mijlocul reuniunii vesele si a festivitatilor, cea mai mare fiica este rapita. In zilele tensionate care urmeaza, se dezvaluie diverse tensiuni ale familiei si comunitatii si secrete profund ascunse.

Filmul Todos lo Saben (Everybody Knows), cu Javier Bardem si Penelope Cruz, va deschide cea de-a 71-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. Acesta este cea de-al doilea film spaniol caruia ii revine onoarea de a fi proiectat in deschiderea festivalului, de la productia lui Pedro Almodovar din 2004, La mala educacion (Bad Education).

Regizat de Asghar Farhadi (cineastul iranian nominalizat la Oscar in 2012 pentru A Separation), filmul urmareste povestea Carolinei (Cruz), care revine din Buenos Aires in oraselul copilariei ei de langa Madrid, impreuna cu sotul si copiii. Calatoria este insa afectata de evenimente neprevazute, ce scot la iveala secrete tulburatoare.


Titlu Romania: Toată lumea știe
Regia: Asghar Farhadi
Actori: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.0


Todos lo saben (2018) Online Subtitrat


Trailer