Every Thing Will Be Fine (2015)

Every Thing Will Be Fine (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Wim Wenders
Scenariu: Bjørn Olaf Johannessen
Actori: Rachel McAdams, James Edward Franco, Charlotte Gainsbourg
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Every Thing Will Be Fine

Într-o zi, pe când mergea cu mașina prin oraș după o ceartă în familie, un bărbat numit Tomas calcă un copil care moare. Va putea depăși Tomas acest moment?

Wim Winders a creat atât de multe filme fine – Wings of Desire, Sarea Pământului, Buena Vista Social Club. Pina, Paris, Texas, etc – ca este o placere sa ma uit din nou limbajul său unic cinematografic. Bazat pe o poveste scrisa de ecran de Bjørn Olaf Johannessen fiecare lucru va fi bine. Este o serie de momente de reflecție cu privire la impactul unui incident asupra vieții personajelor pe parcursul a aproximativ doisprezece ani. Nu este un film de actiune, acesta este un film în loc de contemplare. Care sapă adânc în psihicul uman din toate personajele din poveste. Si în multe feluri, arată că “fiecare lucru nu va fi bine până la urmă.

Filmat în Montreal, Quebec, Canada, filmul se deschide în timpul iernii înghețate care înconjoară un scriitor tânăr Tomas Edan (James Franco). Care trăiesc într-o cabină minuscul care încearcă să vină cu idei pentru al treilea roman al său. El este în contradicție cu prietena lui Sara (Rachel McAdams) și în timp ce conduceți fără țintă. După o ceartă ei, el conduce accidental și ucide un copil. Singurul copil el vede este practic nevătămat. Si el merge copilul Christopher (Jack Fulton) acasă la mama lui Kate (Charlotte Gainsbourg), care, în timp ce fericit pentru a vedea Christopher, aleargă la locul accidentului pentru a găsi alte fiul ei se află sub Tomas “mașină, mort. Accident și urmările sale traumatizes profund Tomas.


Trailer Every Thing Will Be Fine